Farma 2 na Pinku - Uživo

Farma ponovo počinje da se emituje od 13. marta na Televiziji Pink, a ovde ce redovno biti azurirane najnovije vesti i ukljucen Live Stream, ako ga bude bilo * Imena takmičara koji su do sada potpisali ugovor za učešće u ovom programu

- Kasting za drugu sezonu „Farme“ prošao je mnogo jednostavnije nego prošle godine jer su potencijalni učesnici već imali uvid kako to sve izgleda i šta se od njih očekuje. Zbog toga se produkcija „Pinka“ vrlo lako dogovorila sa većinom kandidata, a ostalo je još nekoliko javnih ličnosti sa kojima se još uvek usaglašava visina honorara - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor iz produkcije Televizije „Pink“ i dodaje:
- Među farmerima će se naći folkerka Indira Aradinović Indi, koja će uz oskudnu prehranu u Barajevu imati priliku da dodatno rediguje svoju problematičnu figuru. Svoje učešće je potvrdio i odmetnik iz „Operacije trijumf“ Nikola Sarić Sajko, kao i folk veteran Miloš Bojanić. Društvo na farmi će im praviti i denser Ivan Gavrilović, kao i voditelj emisije „Siti“ Vladimir Stanojević - zaključuje naš izvor.
Useljenje na „Farmu“ je planirano za 13. mart, a poznate ličnosti će se boriti za premiju od 100.000 evra.

I Milić na „Farmi“
U novoj sezoni svoju privatnost će, kako je „Alo!“ već objavio, staviti na uvid javnosti pevačica Zorica Brunclik, glumac Bane Vidaković, Gagi iz grupe „Fanki dži“, kao i „rijaliti veteran“ Milić Vukašinović!

Marija se još nećka
Kako „Alo!“ saznaje, velika želja producenata je da u novom serijalu vide evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović i ovih dana intenzivno pregovaraju sa njom. Pregovori su još u toku, ostalo je još samo da se poklope i finansijski interesi pevačice i produkcije. Inače, Marija je na pitanje da li bi učestvovala u rijaliti programima nedavno izjavila: „Je l‘ vam ja ličim na budalu?“.

Коментари