Irena i Gagi duelisti Farme

Farmeri koji će se ove nedelje boriti za opstanak u rijalitiju i šansu da osvoje 100.000 evra su Irena, koju su odabrali VIP seljaci i Gagi, koji je dobio najmanje glasova publike.

Protekla nedelja je na imanju kod Barajeva bila krajnje uzbudljiva: Indi je izbačena, Raka i Dejan su se zamalo fizički obračunali, Dejan i Milena nisu nosili bubice... Zadruga je ipak imala "milosti" pa je kršiocima pravila oduzela mogućnost da sledeće nedelje budu gazde.
Nakon što im je "supervizor" Ognjen Amidžić saopštio pohvale za uspešno izvršene zadatke, na redu je došlo biranje prvog dueliste.
Marija je prva "glasala" i nakon što pohvalila sluge Miloša i Irenu, štapić ipak dala Ireni "iako žena ima manje - Miloš je potrebniji na Farmi".
Sajko je svoj štapić dao Milošu, Dejan Ireni, a "golupčići" Nemanja i Milena su svoje štapiće dali Milošu, kao i Maca koji je Irenu nazvao Pepeljugom i ponovio da je "nesluženo sluga".
"Tolerancija je najveća prevara veka, smanji prag i mnogo bolje ćeš proći", savetovao ju je Maca.
I Maja Odžaklijevska je bila u dilemi, i nakon pohvala štapić je dala Ireni, kao i Firči jer "joj je bolje da izađe", a Mirjana i Ivan su im se pridružili, kao i Gagi.
Raka je ipak svoj štapić dao Milošu jer "jedan glas neće ništa da promeni", dok je gazdarica štapić dala Ireni.
Irena je ovako postala prvi dualista, a u igri znanja boriće se protiv Gagija koji je dobio najmanje glasova publike.

Коментари