Irena Ibrahimović izbačena sa Farme

Lepa brineta bila je nominovana zajedno sa Gagijem Funky G. Jedno o drugome su imali samo najlepše reči - oboje su "znali" da će biti nominovani, složili su se da Irenina nominacija nije fer, teški su im bili isti poslovi (famozno brojanje glista), gazdarica je idealna...

"Znam da će Irena ispasti, ali ljudi, glasajte protiv mene, hoću napolje", rekao je Gagi.
Gagija su u publici čekale i ćerke Luna i Nina. Starija je rekla da je teže bilo gledati mamu Anabelu u Velikom Bratu, a mlađa priznala da bi volela da tata izađe, a ako ne može, da voditeljka Aleksandra "namesti" da pobedi.
A po novim pravilima Farme, Gagi je mogao da bira da li će se sa Irenom "obračunati" u znanju ili fizičkim sposobnostima, ali je kao džentlmen odabrao da ipak odmere intelektualne snage.
Možda ne znaju zašto se boranija ne jede sirova, čime je prekriveno telo svinje, koliko prstiju ima govedo, kako se dobija obrano mleko ("mužom"), ali imaju sjajne odgovore na pitanja! Među njima je i pitanje - koja je loša strana prenaseljenosti pilića?
"Orgije", kao iz topa je ispalila Irena.
Na kraju kviza, bilo je 4:4, pa je publika donela konačni sud. Gagi je dobio 67,58 odsto, a Irena 32,42 odsto glasova putem SMS poruka.

Коментари