Iva Smiljanić izbacena sa Farme

Iako su farmeri želeli da vide leđa voditelju Dejanu Stankoviću, prva izbačena učesnica rijaliti šou programa Farma je njegova koleginica Iva Smiljanić

Nova “tura” slavnih selebritija preživela je prvu nedelju na blatnjavom imanju u Lisovićima u blizini Barajeva…skoro svi.
Prva VIP “seljanka” koji je napustila rijaliti i izgubila šansu da se bori za novčanu nagradu od 100.000 evra je mlada voditeljka Pinka Iva Smiljanić. Iva je izgubila borbu u duelu od Dejana, a ni publika je nije štedela – pobrala je samo 19 odsto glasova naspram Dejanovih 81 odsto. (pre duela 32 – 68 odsto glasova).
Za razliku od prethodne sezone kada su se duelisti borili samo u kvizu znanja, “Zadruga”, tačnije producenti rijalitija su ove sezone omogućili takmičarima da se oprobaju i u svojevrsnim “igrama bez granica”…pa ko je za šta spremniji u budućim okršajima.
Ipak, pre nego što su dobili priliku da se obračunaju fizički, duelisti su veče pre okršaja odgovarali i na nekoliko blic pitanja. Evo kako je Dejan, za kojeg smo od njegovog producenta saznali da je završio teološki fakultet i čak predaje teologiju, odnosno veronauku u osnovnim i srednjim školama, odgovarao na neka od njih.
Šta je aluzija – “Nešto aluzivno”
Šta se dogodilo u Jajcu? – “Pravila su se jajca”
Ko je pisao “Rat i mir”? – “Sloba Milošević”
Kako se zove nauka o poljoprivredi? – “Poljoprivredna nauka”
Šta je hortikultura? – “Kultura u kojoj se izučavaju horte”
Iva je na uglavnom sva pitanja odgovorila tačno, naravno.
Fizičko pokazivanje spremnosti, umesto intelektualnog, sačekalo je i prve dueliste sezone (koji su se takmičili u nošenju jaja preko staze koju su prelazili, tačnije pokušavali da pređu “hodanjem” na koturovima).Dejan je pobedio, i u duelu, i kod publike.
(Mondo)

Коментари