Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda trebalo da uđu na 'Farmu'!

Producenti Farme planirali su da tragično nastradali par uvedu na Pinkovo seosko imanje u Barajevu, ali je - pse "Press" - Ksenija u poslednjem trenutku odustala od ulaska!

Pop pevačica Ksenija Pajčin, koju je prošlog utorka ubio njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo, trebalo je u paru sa njim da uđe u popularni rijaliti šou „Farma" koji je počeo sa emitovanjem 14. marta na Pink televiziji!
Kako Press saznaje iz izvora bliskog porodici Kapisoda, Filip je posle učešća u trećem serijalu „VIP Veliki brat" imao jaku želju da se oproba i u ovom takmičenju, a jedini uslov produkcije bio je da uđe sa svojom devojkom Ksenijom! Pevačica je prvo prihvatila ponudu, ali se vrlo brzo predomislila i odustala.
- Ono što je nama Filip rekao jeste da su producenti „Farme" tražili da on i Ksenija uđu kao par, budući da su fizički bili veoma atraktivni, ali i zato što je njihova veza mesecima unazad privlačila pažnju medija zbog brojnih raskida i pomirenja - navodi naš sagovornik i dodaje:
- Koliko znam, Ksenija je prvo prihvatila ponudu, ali vrlo brzo i odustala od nje iz nepoznatih razloga. Filipu tada nije dozvoljeno da, kao pojedinac, uđe na „Framu". On je želeo da, posle učešća u „Velikom bratu" vidi kako izgleda ovaj rijaliti, jer je voleo izazove. Međutim to mu je bilo uskraćeno. Javio mi je da je umesto njih, produkcija kao par odabrala grandovce Nemanju Stevanovića i Milenu Ćeranić. Suvišno je sada govoriti da li bi, da su ušli na farmu, izbegli ovu tragediju. To je prosto sudbina koju očigledno nisu mogli da izbegnu. Za njih je bilo najbolje da se nisu ni poznavali - ispričao je za Press jedan od najbližih Filipovih rođaka.
(Press)

Коментари