Mariji Šerifović 100.000 evra za učešće u "Farmi"

Kako saznaje Blic iz izvora bliskih producentima, Marija Šerifović, Ivan Fece Firči i Zorica Brunclik dobili su najviše para za ulazak na Farmu.

Firči je navodno dobio oko 70.000 evra, a razlog za to je taj što je Firči poznat kao ljut i okoreli roker koji je u osamdesetima bio glavna faca, popularni bubnjar grupe EKV, alternativac i predstavnik pravog srpskog andergraunda. Kao takvog veoma ga je teško bilo ubediti da uđe u „Farmu” i organizatori su povukli sve poteze kako bi na imanju imali i protivtežu narodnjacima koji čine sedamdeset odsto takmičara u emisiji.
- Firči je sušta suprotnost od onoga što priliči farmi, neko koga sigurno ne bismo nikada očekivali u takvoj emisiji, i baš zbog toga su organizatori rešili da odreše kesu - kaže naš izvor blizak producentima.
Pobednica „Evrovizije” Marija Šerifović takođe je jedva pristala da uđe na farmu, pa je tako bukvalno mogla da bira iznos, te njen honorar iznosi oko 100.000 evra.
- Marija se dugo premišljala da uđe na farmu i producenti su na kraju rekli da može da se pogađa za honorar. Radi se o šestocifrenoj sumi, koja je u rangu ovogodišnje nagrada za pobednika koja je 100.000 evra - kaže izvor Blica.

Коментари