Na Farmi svadje sve češće

Ljubav farmerskog para, počela je da kopni sa prvim vesnicima proleća. Da su povukli pogrešan potez kada su odlučili da uđu na ružičastu farmu, čiji uslovi bi mogli da naškode njihovoj ljubavi, i gledaocima na tacni ponude svoju intimu, Milena i Nemanja su tek sada postali svesni.

Iako ostavljaju utisak zaljubljenog i skladnog para, zvezdama „Granda“ polako počinju da popuštaju živci pred kamerama, pa su razmirice i prepucavanja postala sve učestalija. Tokom žurke u ponedeljak između zaljubljenih golupčića došlo je do žučne rasprave, koja je, nažalost, za gledaoce protekla bez tona, jer su im bubice bile isključene.
Milena je iz nepoznatog razloga demonstrativno napustila žurku i izašla u dvorište, dok je Nemanja pokušavao da ohladi glavu u sobi. Nedugo zatim, prepirku su nastavili u kupatilu, u kojem su bili zaključani više od dva sata. Ostali farmeri su lumpovali uz tamburaše i stare hitove ovonedeljne gazdarice Zorice, tako da niko nije primetio Nemanjino i Milenino odsustvo. Tek nakon što je Zadruga primetila da ih nema na vidiku, u kuću je stigla ekipa kako bi ih opomenula da pod hitno uključe bubice, te da će ih strogo kazniti ako im se to bude još jednom ponovilo. Prošle nedelje su se takođe raspravljali sa pokrivenim bubicama.
- Što se svađate, ljudi? Nemojte narodu pružati povoda za tračeve - posavetovala ih je Marija Šerifović, dodajući da bi i ona sigurno „zakrvila“ sa svojim partnerom, da je sa njom ušao na imanje.
I dok je u kući odzvanjala balada Željka Joksimovića „Ljubavi“, Milena je ispred kuće plakala na ramenu svog dragog, koji ju je tešio da će sve biti u redu.
Hoće li Nemanja izvaditi verenički prsten, koji je navodno poneo na imanje, ili će „Farma“ pomrsiti konce njegovoj i Mileninoj ljubavi - saznaće se uskoro.
(Izvor: Novosti)

Коментари