Pinku tužba zbog Farme?!

Zbog učestalog psihičkog i fizičkog maltretiranja Dejana Stankovića, pevač i direktor produkcije „In“, koja potpisuje emisiju „Luda kuća“, Danijel Đokić odlučio je da stane u zaštitu kontroverznog voditelja, najavivši tužbe protiv učesnika koji „organizuju sadističko šikaniranje“ ovog voditelja, prenose Vecernje novosti

- Prinuđeni smo da preduzmemo sve zakonske mere kako bismo zaštitili Dejana Stankovića, sa kojim već dugo i uspešno sarađujemo. Dužni smo to da uradimo i zbog desetina hiljada gledalaca koji nam se obraćaju i zahtevaju da nešto hitno preduzmemo kako bismo ga poštedeli maltretiranja na „Farmi“. Ukoliko se odnos prema njemu odmah ne promeni, bićemo prinuđeni da podnesemo tužbe protiv Rake Radovića, Ivana Fecea Firčija zbog otvorenih pretnji i napada, Maje Odžaklijevske zbog podstrekavanja na linč i Televizije Pink, koja je odgovorna za sve što se događa na „Farmi“, jer je potpisivanjem ugovora sa Stankovićem preuzela i odgovornost za njegov život - stoji u saopštenju Danijela Đokića.
On podseća da je Raka već fizički nasrtao na Dejana, te da je jasno da su ove najnovije, zasad samo verbalne pretnje, još jedan korak ka i bukvalnom napadu na voditeljev život.
- Čudi nas zašto Televizija Pink ništa ne preduzima kako bi zaštitila čoveka za čiji je žovot odgovorna, jer je pristao da živi i radi u ekstremnim uslovima kada se menja psiha ljudi odvojenih od realnog života. Zbog mnogo benignijih propusta (slučaj pevačice Indi), oglasila se preteći i tužbom, a ne oglašava se kada je nečiji život ugrožen. Iz ovoga se može zaključiti da svi učesnici „Farme“ nemaju isti tretman, pa se pitamo čime su siledžije i sadisti zaslužili da budu miljenici ružičaste televizije, inače poznate po širenju radosti i optimizma - poručuje Danijel.

SLUGE NEMANJA I MILENA?
Uloga ovonedeljnog gazde poverena je Milošu, a nagađanja oko izbora novih slugu trajala su dva dana. Najviše razloga za brigu imali su Milena i Nemanja, koji su se u više navrata zamerili folkeru, ali ni Zorica nije bila bezbrižna. Bivša gazdarica se nadala da joj Miloš neće uzeti za zlo to što ga je izabrala za svog slugu, te da je neće poslati da spava u smrdljivoj štali.

INDI USKORO NA SUDU
Bivsa farmerka Indira - Indi Aradinović uskoro će se naći na sudu zbog nepoštovanja pravila popularnog rijaliti šoua. Kako saznajemo iz pi-ar službe „Farme“, advokati RTV Pink već su podneli tužbu protiv mlade folkerke. Indi je, navodno, oštetila organizatore šoua za 50.000 evra i toliko će, najverovatnije, morati da plati za nadoknadu štete.
(Veernje novosti)

Коментари