Prva žurka na „Farmi”

Održana je i prva žurka na „Farmi” i to povodom 42. rođendana kontroverznog glumca i voditelja Dragana Marinkovića Mace.

Farmeri su uživali u obilju hrane i pića, u folk i pomalo rok muzici, a kočnice su popustile, pa su tako Gagi i Maca pustili pokoju suzu, Miloš Bojanić se suptilno udvarao Indi, Dejan je pokušavao da flertuje sa svim pripadnicama lepšeg pola, Firči i Maja su ludeli zbog narodnjaka…

Žurka je počela tako što je Maca od Nemanje pokušao da izvuče koga bi on muvao na farmi da tu nije i njegova devojka Milena. Nemanja se nećkao, a potom je usledila i svađica ljubavnika zbog Macinog bockanja. Kako se žurka odvijala, ukućani su dosta popili, u jednom trenutku su Macu gađali i skroz umazali rođendanskom tortom, počeli su da se penju po stolu i stolicama, da se klate i njišu u ritmu muzike, a neke farmere su udarile i emocije. Gagi Đogani je prednjačio u tome, posebno kada je neko pustio pesmu „Pali anđele”, poslednji hit grupe „Fanki Dži”, čiji refren kaže: „Sa mnom si prokockao sve, moj pali anđele”. Gagi se tokom pesme hvatao za glavu, te je stajao nepomičan, dok su ga svi netremice posmatrali. Znali su o čemu se radi. Gagi je patio za bivšom suprugom Anabelom.
- S tobom je prokockala sve - prokomentarisao je Ivan Gavrilović aludirajući na Anabelu. Gagi je samo klimnuo glavom i pomalo tužno oborio pogled, a iz oka se mogla naslutiti suza.

Gagi nije jedini koji se hvatao za glavu, i slavljenik Maca je u jednom trenutku tokom žurke oborio pogled i izgledao je kao da plače. Žurka je prošla u dobrom raspoloženju, posebno za tabor narodnjaka, pa je Indi bila glavna atrakcija i sve vreme se smeškala i igrala. Privukla je pažnju Miloša Bojanića koji ju je odveo na stranu, u ćošak hodnika, i poručio da treba da smrša. Indi se pomalo šokirala ovom izjavom i objasnila je da će smršati kada se zaljubi. Ali, on je bio uporan, i na kraju je rekao da bi u nju uložio ogromne pare.
- To što ti imaš, to ne može da se kupi, to ne može da se nauči! Jao! Vidiš ove manekenke, ti si lepša od njih, to oko. Ja bih u tebe uložio 100.000 evra, imaš sve, Bog ti dao! - objašnjavao je Bojanić.


Kada su završili razgovor, vratili su se među farmere i Indi je počela da igra. Miloš ju je posmatrao i onako više za sebe rekao:
- Jao, vidi je, vidi te pokrete. Oni su učili, a ona u krvi to ima. Al’ voli da ručka. Lepa je kao anđeo. Strašno, ja umirem! - pričao je skoro hipnotisan Bojanić.
A on nije jedini bio obuzet lepim ženama. Slično je reagovao voditelj Dejan koji je pokušao da se približi svakoj devojci, a posebno je bacio oko na Ivu sa kojom je hteo da pleše. Međutim, ona mu je samo rekla da može da đuska sam u ćošku.

A što se tiče Ive, Gagi je imao samo jedan komentar:
- Oseća se određena hemija između Sajka i Ive.
I dok su jedni uživali u muzici, drugi su ludeli. Maja i Firči su sedeli u ćošku, gledali dešavanja i ogovarali narodnjake. Firči nije mogao da podnese muziku.
- Kada bih imao dovoljno novca kupio bih harmonike i spalio bih ih sve, onako simbolično! - pričao je Firči, a Maja je samo klimala glavom. Njih dvoje su se potom kikotali, Firči je kroz smeh objašnjavao kako alkohol utiče na njega, a Maja je ostalim stanarima odbrusila:
- Ajde više, ne mogu da dođem na red od vas. Ide vaših dvadeset, a moja jedna pesma! - ljutila se
Maja.
(Blic online)

Коментари