Raka na Farmi napao Dejana

Na Farmi se desio i prvi fizički obračun - Raka Radović je sapleo mladog voditelja Dejana Stankovića. Raka je bio ljut zbog toga što je Dejan ostao na farmi umesto Ive i odlučio je da mu pokaže “gde mu je mesto”.

Nakon što je Iva izašla sa “Farme” a Dejan se vratio na imanje, prošlonedeljni gazda Raka, očigledno ponesen titulom vođe u prvoj nedelji, odlučio je da se obračuna. Raka je u jednom trenutku prošao pored Dejana, koji je bio ogrnut plaštom, sa krunom na glavi, namerno ga zakačio ramenom, a već u sledećem trenutku mu je stao na plašt, zbog čega je Dejan, kao pokošen, pao na zemlju. U prvom trenutku Dejan nije mogao da dođe sebi, a onda je, kada je shvatio šta se desilo, počeo da plače. Posle nemilog događaja, kamermani su Dejana izvukli napolje i voditelj je počeo da zapomaže:
- Ja ovde nikome ne želim ništa loše, nikome ništa loše nisam uradio. Teško mi je palo što se to desilo, ja nikoga nisam isprovocirao. Prema svima sam fer i korektan, nikoga nisam dirao, niti sam nešto loše uradio - jecao je Dejan, gušeći se u suzama. Lice mu je bilo naduveno i crveno.
Ostali farmeri su bili pomalo šokirani, Maja je pokušala da uteši Dejana, ali ju je on oterao.
- Samo sam htela da vidim da li je dete dobro, da li ga nešto boli - pričala je potreseno Maja, a drugi farmeri su samo ćutali.
(Izvor: Blic)

Коментари