Raka Radović: Nominacija u petak?

Raka Radović, koji je u subotu uveče sapleo Dejana Stankovića, najverovatnije će biti kažnjen nominacijom ove nedelje. Raka je mladog voditelja prvo gurnuo ramenom, a potom mu je stao na plašt, zbog čega je Dejan pao na zemlju.

Na farmi je prema pravilniku ponašanja zabranjeno fizičko nasilje, koje bi navodno trebalo da bude sankcionisano izbacivanjem. Ali izgleda da će Raka biti kažnjen nominacijom, što će mu najverovatnije biti saopšteno u petak uveče.
Inače, postoji mogućnost da se u vrućoj stolici nominacija, osim Rake, nađe i pevačica Indi, koja je trenutno sluga. Ona je, naime, odbila da spava u štali zato što je, kako kaže, čula miševe, pa je celu noć bdila u trpezariji na stolici, bez ijednog minuta sna. S obzirom na to da tamo ima pravo da boravi dok je budna, diskutabilno je da li će uopšte biti kažnjena za odbijanje da tokom noći uđe u štalu. Indi je, inače, sama prihvatila da bude sluga i znala je šta je čeka. Ni Miloš Bojanić nije ushićen zbog toga što mora da služi Zoricu, pa sve vreme pokazuje netrpeljivost.

Na farmi očigledno ne cvetaju ruže. Nove svađe pokrenuo je Raka. Naime, on je od mleka pravio sir, ali mu je Miloš skrenuo pažnju da u sir upada prašina. Raka se toliko naljutio da je odbio da siri sir. Tokom dana ukućani su imali problema zato što Raka jedini zna recept koji nije želeo da podeli sa drugima. Mirjana je ceo dan bezuspešno pokušavala da napravi sir, a čak se žalila i Zorici da joj je Raka pogrešno objasnio. Nastala je grupna rasprava...
(Blic)

Коментари