Raka Radović ulazi na Farmu

Bivši predsednik opštine Trstenik Radovan Raka Radović biće jedan od takmičara drugog serijala rijaliti-šoua „Farma" koji u nedelju počinje na televiziji Pink

Kako Press saznaje, nekadašnji istaknuti član Socijalističke partije Srbije vrši poslednje pregovore oko svog ulaska na Pinkovo seosko imanje, a producenti rijalitija od njegovog učešća očekuju mnogo.
- Raka važi za najvećeg šaljivdžiju na političkoj sceni i nikada se nije stideo svog seljačkog porekla, šta više uvek je isticao da obožava poljoprivredne radove. On bi bio jako dobar za šou, jer nema dlake na jeziku i svakom bi u lice rekao šta misli. Takođe važi za pravog veseljaka pa tako mnogi i danas pamte njegov muzički performans koji je izveo sa tadašnjim partijskim drugom Dobrivojem Budimirovićem Bidžom, kada su pre milionskim gledalištem u Skupštini otpevali „Slobodane, Slobodane, ti si komunista, volimo te k'o Isusa Hrista" - navodi sagovornik Pressa.
Raka u izjavi za Press kaže da još uvek pregovara sa čelnim ljudima Pinka oko svog ulaska na „Farmu".
- Ne mogu vam zasad ništa reći, istina je da obavljamo poslednje pregovore, ali i ja imam neke obaveze za koje ne znam da li ću moći da ih odložim. U svakom slučaju, jako bh voleo da se pojavim u tom šouu jer bih se odlično snašao - rekao je Raka za Press.
Pored Radovića, kapiju farme u Barajevu u nedelju bi trebalo da pređu: Marija Šerifović, Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Nada Topčagić, Zorica Marković, Gagi Đogani, Milić Vukašinović, Dragan Marinković Maca, Indi, Vladimir Stanojević i drugi.

Коментари