Zorica Brunclik na Farmi zaplkala

Izbacivanje Indi sa ružičaste farme, jer je ne spavajući u štali prekršila jedno od osnovnih i najvažnijih pravila rijalitija, mnogo je pogodilo Zoricu i Gagija.

Iako je nekoliko puta pokazala da joj se baš i ne dopada mlađana koleginica, posavetovaši Milenu da je se kloni kako joj ne bi preotela dečka, gazdarica je bila vidno tužna po Indinom odlasku iz sela Lisovići. U jednom trenutku je čak zaplakala, a njoj se pridružio i Indin ujak, kome je diskvalifikovana farmerka bila jedino rame za tešenje.
- Šta vam je
ljudi? Zašto plačete? - pitala se Indi, dok su joj uplakani cimeri pomagali da se što pre spakuje. - Videćemo se napolju. Budite dobri i nemojte da se svađate. Družićemo se preko malog ekrana, pošto planiram da vas gledam.
Indi je u ponedeljak uveče izabrana za slugu, i to pošto se sama prijavila. Smatrala je da je dovoljno hrabra, izjavivši da se ne plaši miševa i pacova, ali ubrzo je promenila mišljenje kada je na krevetu u štali natrčala na malog glodara. Budući da je odbila tu noć da provede u štali, već je prespavala u krevetu ukućanke Irene Ibrahimović, a veče posle toga, takođe, nije spavala u štali, direktno je prekršila pravila farme. Zbog toga će je RTV Pink, sa kojima je potpisala ugovor, tužiti.
- Svesna sam da sam prekršila pravila šoua i da sam morala da ga napustim. Pokušala sam da nateram sebe da uđem i prespavam u štali, ali nisam mogla - rekla je Indi, pošto je izbačena iz šoua.
(Novosti)

Коментари