Zorica Brunclik rasterala muškarce na Farmi

Zorica Brunclik je obećala da će u rijalitiju „Farma“ napraviti incident, i bila je na korak da to i učini. Prvi na tapetu bio joj je Dejan Stanković, iliti „kralj domaćih životinja“ koji, kako kaže Zorica, još zamišlja da je u „Ludoj kući“, pa pokušava da isprovocira ukućane.

Naime, Deki je Ivana „200 na sat“, Gagija i Firčija upitao koja ženska im se najviše dopada u kući, ne sluteći da će folkerka, koja se u tom trenutku nalazila iza njih, početi da histeriše.
- Ako planiraš sa društvom da vodiš tako niske razgovore, onda se udalji iz ove prostorije. Nisi primetio da sam iza tebe? Pa, dobro, ubuduće ću u ovom stilu da te podsećam na svoje prisustvo - uzviknula je Zorica, na šta su muškarci podvili rep i pohitali u kuhinju da ostatku ekipe ispričaju šta im se dogodilo.
Deki se požalio Maji Odžaklijevskoj, koja je već prvog dana zagospodarila kuhinjom, kako Zorica nema razumevanja za mlade, te da je ona pravi laf jer poseduje mladalački duh.
- Napade me žena ni krivog ni dužnog. Šta je trebalo da pitam, koja baba vam se najviše dopada u kući? Možda bi joj to bilo draže. Matora žena, a farba kučiće. Ajd što farba sebe onako nakaradno, ali šta su joj jadne životinje skrivile - rekao je krsteći se Deki, a zatim je zamolio Miloša Bojanića da urazumi Zoricu.
- Zoki je opasna, bolje se smiri, ako ne želiš da vidiš svog boga - posavetovao ga je folker, koji je takođe imao mali okršaj sa koleginicom.
Folk pevačica je odmah po dolasku na ružičasto imanje izrazila negodovanje povodom Miloševe konstatacije da bi u skladu sa ambijentom i vremenom u koje je smeštena radnja šoua trebalo da se „kupaju svake subote, jednom nedeljno“.
- Ne razumem šta si hteo da kažeš? Bože, Miloše, ne misliš valjda da ću jednom nedeljno prati noge?! Ako je vama muškarcima problem da donosite vodu, sama ću se pobrinuti za to - rekla je Zorica u svom stilu, koja je u ponedeljak ujutru zamolila mlađe farmere da joj persiraju, jer ona sa njima „nije popila ni kafu, a kamoli ručala“.

ZA IVU SKAČE U BUNAR
NAKON što mu je Firči rekao da će tek posle prvog seksualnog iskustva početi „normalno“ da se ponaša, aludirajući na to da je nevin, Deki je počeo da koketira sa damama na farmi. Najpre je u nedelju uveče u kuhinji izljubio manekenku Irenu Ibrahimović, a onda se u ponedeljak ujutru udvarao voditeljki „Sitija“. Kada je video kako se lepa Iva muči noseći teške kante za vodu, Deki joj je priskočio u pomoć.
- Lepotice, za tebe sam spreman sve da uradim. Skočiću u bunar, ako zatražiš - rekao je Deki, na šta mu je Iva rekla da to ne treba da čini jer joj se baš mnogo i ne dopada.

Коментари