Zoricu Brunclik gazduje Farmom

Iva Smiljanić, koja je u subotu napustila trku za nagradu od 100.000 evra, ostavila je oproštajno pismo u kojem je imenovala Zoricu Brunclik za novog gazdu „ružičastog imanja“.

Taman kada su pomislili da će odahnuti nakon vladavine autoritativnog Rake, koji se uplitao u sve i objašnjavao svima kako se šta radi, farmeri su se suočili sa novim diktatorom. Nakon što je u pratnji svoje desne ruke Rake, koji će ovog puta biti zadužen za rukovođenje muške ekipe, i mentora Proke obišla imanje i informisala se o ovonedeljnim zadacima, poznata folkerka je odmah počela da izdaje naređenja.
- Mirjana će u pratnji Rake biti zadužena za mužu krava, kao i za proizvodnju sira i kajmaka. Marija (Šerifović) biće zadužena za spremanje hleba, dok će Milena pripremati ručak. Irena i
Indi će prati sudove, dok će Maja morati da brine o higijeni kuće - zadavala je zadatke kao iz topa Zorica, koja je, po mišljenju cimera, previše ozbiljno shvatila ulogu gazde.
Marija je pokušala da eskivira zadatak, požalivši se da ne zna da mesi hleb, ali gazdarica je odmah našla rešenje i za to. Marljiva Milena, koja se pokazala kao sjajna domaćica, pomoći će joj da savlada tu veštinu.
- Devojke, doručak mora svako jutro da bude na vreme. Muškarci će imati mnogo obaveza ove nedelje oko sređivanja imanja i pripreme njive za setvu, tako da neće moći često da dolaze u kuću. Moraćete da im non-stop budete na usluzi, da im nosite vodu, kafu i sve ono što budu zahtevali od vas. Niko ne sme da zabušava. Ne planiram mnogo vremena da provodim u kući, ali dolaziću često u kontrolu - rekla je Zorica, a zatim se uputila u svoju kućicu da obuje čizme i krene da pomogne muškarcima oko sređivanja ograde.
Farmeri su u nedelju imali zadatak da igraju fudbal na male goliće, a Milena i Maja su bile zadužene za pravljenje krpene lopte. Zadruga im je kao nagradu obećala svečanu večeru, ali gazdarica nije želela da se osloni na fudbalsko umeće svojih cimera, pa je, u slučaju neizvršavanja zadatka, naredila devojkama da spreme namirnice za večeru.

PRVE SUZE
PRE nego što ju je Iva proglasila za gazdaricu, Zorica se pošteno isplakala. Taman kada su gledaoci pomislili da je nova generacija VIP seljaka imuna na svađe oko hrane, Zorica je, nakon kraće prepirke sa Milenom, briznula u plač.
- Sa mnom nikada niko nije pričao na taj način... Svima vam se sklanjam, iako sam starija od vas - jecala je pevačica, nakon što je mlađoj koleginici pokušala da objasni da tri i po litra mleka nije dovoljno za pravljenje sira i kajmaka.
(Izvor: Novosti)

Коментари