Bahato ponasanje farmera

Buduci farmerski bračni par presrećan je zbog svoje nove uloge, a ona može da bude uvod u njihovu svadbu po završetku „Farme“. Ali, ono što zaista kopka gledaoce jeste izbor „mladenaca“. Mnogi se pitaju da li je izbor za zadatak bio namešten.

Novosti su pozvale producenta ove emisije i on je rekao:
- Nije bilo nameštanja u izboru za „mladence“. Iskreno, navijao sam da to budu Milena i Nemanja, iako bih zbog gledanosti više voleo da se u priči našla drugačija kombinacija, ali sve je bilo potpuno regularno.
Uz veliku pažnju javnosti protekla je svađa, a zatim raskid, pa spektakularno pomirenje bivših učesnika „Zvezda granda“. Međutim, celu tu ljubavnu dramu koja se odvijala u Lisovićima zasenile su salve psovki, ružnih reči, pretnji i bahatog ponašanja budućih „mladenaca“. Novom gazdi nije se dopalo ono što je čuo na pijaci od naroda. Potresao se, ali je ipak nastavio da koristi isti vokabular. Komentari na forumima puni su neodobravanja ovakvog ponašanja i rečnika. Mnogi se pitaju da li Nemanja i Milena imaju osnovno vaspitanje, gde su učili psovke, ali i tvrde da mogu „kočijašima da drže časove“. Gledaoci zapažaju da velika popularnost pevača nosi i određenu obavezu, jer se na njih ugledaju mladi, a da sa „Farme“ stiže loš primer ponašanja. Bilo je i onih koji su zvali našu redakciju kako bi se, takođe, požalili na ponašanje koje vidimo na malom ekranu. Zbog velikog interesovanja naših čitalaca pitali smo producenta ovog rijalitija da li postoji mogućnost da se Nemanji i Mileni nekako skrene pažnja na ponašanje.
- Nažalost, ne možemo da im kažemo kako da govore i da paze na rečnik koji koriste, ali možemo da obećamo da ćemo u narednim presecima „bipovati“ svaku ružnu reč - rečeno nam je u produkciji „Farme“. Držimo ih za reč!
(Novosti)

Коментари