Biljana Sečivanović i Sajko duelisti Farme

Ovonedeljni dualisti su Nikola Sarić - Sajko, kojeg su izglasali farmeri i Biljana Sečivanović, koja je dobila najmanje glasova publike.

Milena i Sajko su prethodne nedelje bili sluge gazda Maci i svoj posao su, prema njegovim rečima, obavili kako treba. Međutim, jedno je moralo u duel, a "ljubav je pobedila" i Milena će i narednu nedelju provestu u krevetu sa svojim dragim.
Raka je i ovaj put upotrebio svoje diplomatsko umeće i Sajku i Mileni dao mogućnost da sami odluče kome će pripasti njegovo drvce. Folkerka je bila lošije sreće jer je izvukla kraći štapić, pa je od Rake dobila i onaj "nominacioni" uz savet da se nikad ne kocka.
Gagi je ponovio već standardnu priču "da je odluka teška", ali je štapić ipak dao Sajku, kao Nemanja i Dejan jer - "zaljubljene ne treba nikada rastavljati".
Biljana je, "iako će pretpeti kritike kod kuće", Sajku dala štapić, dok je Odžaklijevska štapić dala Mileni "zbog igre, jer je Sajko ima već gomilicu". Mirjana je ipak svoj dala Sajku, kao i Vlada koji je rekao da "Milena treba da ostane pored čoveka kojeg voli".
Firči je mazeći Sajka po glavi, štapić dao Mileni - "zato što je devojka ovog seljačine".
Zorica je prvo ćerki čestitala rođendan i napomenula da joj je pre par dana bila i godišnjica braka, zbog čega je dobila aplauz, a svoj štapić je dala Sajku. Miloš je uradio isto, a gazda Maca je svoje drvce dao Mileni.
"Očekivao sam da će me izglasati i kada sam pogledao sve ljude za stolom osetio sam da ću skupiti najviše štapića", rekao je Sajko.
Milena je bila sličnog mišljenja, ali se ipak nadala da će "ljubav pobediti", što se i desilo.
U nedelju uveče, Biljana i Sajko će se u igri znanja boriti za ostanaka na imanju u Lisovićima.

Коментари