Bojanić i dalje gazda Farme

Uskrs na farmi u Lisovićima prošao u radosti i veselju, uz pokoju svađu. U goste je stigao i gazda Proka i doneo Ivanovo pismo iz kojeg su farmeri saznali da će Miloš još jednu nedelju biti šef „VIP seljacima“

Zorica i Gagi su od ranog jutra komentarisali da će Gagi biti novi gazda, pa mu je Zorica davala savete o gazdovanju. Maja je rekla da više ne želi da pere suđe i uporno pokušavala da devojkama objasni da moraju da budu vrednije. Posebno je pomenula Mariju Šerifović, koja je u tom trenutku spavala, ali je Miloš branio rečima da ona treba da se odmori pošto je ona evrovizijska pobednica. Raka i Miloš su pripremili sve za pečenje praseta, a Dejan i Vlada dobili su zaduženje da ga vrte da bi se lepo ispeklo.
U goste je stigao i gazda Proka i doneo Ivanovo pismo iz kojeg su farmeri saznali da će Miloš još jednu nedelju biti šef „VIP seljacima“. Zorica i Miloš se i dalje ne slažu oko podele poslova u kući, njen plan je da muškarci i žene zamene uloge, ali gazdi se ta ideja ne sviđa. Zorica u svom stilu naređuje Vladi i Gagiju da obrišu pod u spavaćoj sobi, a Miloš zahteva od Maje da pomogne devojkama u kuhinji, ali ona odbija.
Tokom uskršnjeg dana bilo je i svađa. Nemanja se ljutio na svoju dragu zbog toga što se druži sa Sajkom. Mladog „grandovca“ i dalje muči njeno ponašanje, a Milena pokušava da mu objasni da mora da joj veruje. A kako smo već i navikli, „ratovali“ su Zorica Brunclik i Miloš Bojanić. Razlog, takođe poznat, njegovo gazdovanje. Zorica mu je objašnjavala da on ne ume da gazduje i da nije nikakav autoritet, a pošto će ponovo biti gazda, ona ga sigurno neće slušati.

Коментари