Dejan Stanković favorit na Farmi!

Kontroverzni voditelj „Lude kuće" Dejan Stanković (27) favorit je za osvajanje 100.000 evra u rijalitiju „Farma"! Kako Press saznaje, Stanković je uspeo da u prve dve nedelje, sudeći po broju glasova publike, iza sebe ostavi brojne farmere za koje su mnogi verovali da će biti apsolutni favoriti.

- Dejan Stanković je veliko iznenađenje za producente „Farme", jer niko nije očekivao da će baš on uspeti da dve nedelje zaredom osvoji najviše glasova publike. S obzirom na to da su se mnogi farmeri sukobili sa njim, publika je, očigledno, u njemu prepoznala žrtvu koju SMS glasovima treba sačuvati u šouu. Na sličan način je i Maja Nikolić, protiv koje je bila većina farmera u prvom serijalu, zahvaljujući glasovima publike uspela da se dokopa finala, osvoji četvrto mesto i 10.000 evra - kaže izvor Pressa blizak producentima.
Upravo zbog nasilnog ponašanja Dejanovih cimera, njegovi poslodavci iz produkcije „In" oglasili su se saopštenjem u kome tvrde da će podneti tužbe protiv Rake Radovića i Firčija zbog otvorenih pretnji i napada (Raka: „Ostale možeš da zapišavaš kako hoćeš, ali priđeš li meni, zgrabiću te za gušu! Kad izađemo napolje, onda si van svih pravila i zaštite"; Firči: „Kad se 'Farma' završi, garantujem ti da taj neće umreti prirodnom smrću").
Oni su najavili i tužbu protiv Maje Odžaklijevske zbog podstrekivanja na tuču, jer je pevačica poručila: „Sad da uzme Raka i izmlati ga, to bi bilo rešenje. Batina je iz raja izašla."
Iza Dejana među favoritima su Nikola Sarić Sajko, Marija Šerifović i Zorica Brunclik. Izvesno je da će jedan deo Dejanovog kolača pripasti i novopečenom farmeru Vladimiru Stanojeviću, miljeniku ženskog dela publike, koji se u ponedeljak uselio na „Farmu".
Međutim, Dejan je poručio da se ne plaši konkurencije.
- Crknite dušmani, stigla je zvezda! Ja nemam konkurenciju, jedan je kralj - rekao je Stanković, koji sebe u budućnosti vidi kao vladara kraljevine Srbije.
Pre nego što se uselio na Pinkovo seosko imanje, rekao je će se truditi da tamo pronađe „neku seljančicu da mu bude devojka". Tako se, doduše bezuspešno, udvarao cimerkama Indi, Ivi Smiljanić i Mirjani Božović. Kad je ulazio na „Farmu", Stanković je rekao da će, ukoliko osvoji nagradu, sav novac baciti u publiku. Ako se na kraju dočepa glavne nagrade, videćemo da li će ispuniti obećanje.
(Izvor: Press)

Коментари