Drama na Farmi!

Da producenti i glumac Dragan Marinković Maca imaju ozbiljnu nameru da na „Farmi“ naprave haos, govori i odabir ovonedeljnih sluga, ali i ubacivanje bivše devojke Nemanje Stevanovića, balerine Dragane Milošević, zbog čega je pevač preksinoć bio na ivici nervnog sloma.

Najbolji pokazatelj toga je i Nemanjino konstantno ponavljanje rečenice: „Ovo je ludilo mozga! Zažaliće što su ovu doveli“, govorio je dok je pušio jednu za drugom cigarom. Zanimljivo je da je, i pored pravila koja nalažu suprotno, Stevanović proveo noć u štali pored Milene i čekao da Sajko koji je sa njom sluga zaspi. Da Ćeranićevu prati isto „ludilo“ kao i njenog dečka, govori i njena nervoza nakon odlaska balerine sa imanja u Lisoviću.
- Sve je to direktorova ideja (misleći na Sašu Popovića, prim. aut.), a ove plesačice ću ošišati na ćelavo nasred „Granda“ - usplahireno je komentarisala Milena, koja je i svom dečku rekla da se boji da on ne napravi haos zato što je u štali sa Sajkom, na koga ima pik već nedeljama.
Nemanja i balerina Dragana su u vezi bili dve godine, a prema nekim informacijama, par je raskinuo nakon što se pevač smuvao sa Ćeranićevom. Majka mlade pevačice je istakla u jednom intervjuu da se boji za svoje dete jer je Nemanja previše nervozan i da ne može da ga prepozna jer se njoj nije predstavio u tom svetlu, već kao fin i kulturan momak.
(Alo!)

Коментари