Farma: Nemanja i Dragana se pomirili

Nekadašnji ljubavni par Nemanja i Dragana napokon su progovorili posle skoro nedelju dana od njenog ulaska na farmu. Nemanja je iskoristio svoju znatiželju da se obrati bivšoj devojci i upita je da mu ona lično objasni svoje razloge za ulazak u „Farmu“.

Dragana mu je odgovorila da je na imanju iz istih razloga kao i on, što je Nemanju razljutilo, pa joj je odgovorio da je arogantna, te da joj ništa ne veruje. Međutim, ona mu je samo uzvratila da bude dobar kako se ne bi svađali. Nemanja je posle u kuhinji Mileni, koja je prala suđe, prepričavao razgovor sa Draganom. Milena je prvo mislila da se šali kada joj je rekao da je direktno pitao Draganu zašto je tu, a posle mu je prepričala da su Dragani isto pitanje postavili Deki i Gagi, ali da ona nije znala šta da im odgovori.

Budući da je Dragana svim ukućanima intrigantna, Vlada, Gagi i Dejan su nastavili da ispituju Draganu za razloge njenog dolaska na farmu. Vladu je zanimalo koliko je vremena prošlo od njenog raskida sa Nemanjom do njegove veze sa Milenom, Gagi je pitao da li još uvek voli Nemanju a Dejan je hteo da zna da li ima neki tajni zadatak. Ona im se pravdala da nikoga ne dira, da nije došla da rastura nečiju vezu i da je na farmi da bi uživala u seoskoj idili.

Druga stvar koja brine farmere jeste to što im ponestaje hrane, te su svađe oko skrivenih namirnica sve češće. Pošto su neorganizovani, dešava se da par dana u kući nema šta da se jede. Ove nedelje situaciju je dodatno otežalo to što farmeri nisu napravili brašno, pa je ponestalo osnovne životne namirnice - hleba. (Blic)

Коментари

Анониман каже…
Nije joj ni za mali prst, ma ni za nokat na malom prstu.