Firči gazda Farme: A sad malo on!

Nikola Sarić Sajko, koji je izgubio bitku za opstanak u trci za 100.000 evra, za novog gazdu „ružičastog“ imanja izabrao je Firčija.

Iako je koleginici Mileni, sa kojom je prošle nedelje delio krevet u štali, obećao da će je postaviti za gazdu, Sajko je u poslednjem trenutku odlučio da ulogu novog „šerifa“ u selu Lisovići dodeli bivšem mužu Marine Perazić.
I dok Maja Odžaklijevska cvrkuće od sreće povodom izbora novog gazde, zbog koga je preko noći postala vredna, pa se dala u ribanje poda u celoj kući, Firčijev ljuti rival Miloš sluti da će završiti ove nedelje u štali.
- Firči i ja smo zaratili zato što sam ga nominovao za slugu. To sam uradio zbog toga što nisam hteo da ga razdvajam od Maje, jer znam da se „primila“ na njega. Ona je zlo. Sličnu ženu nikada nisam upoznao. Ej, nije se okupala pet puta za 35 dana! Gaće su joj crne kao ugalj - ogovarao je Miloš Maju pred novim cimerkama, Draganom i Minom.
Da nema dlake na jeziku i da na prozivke odgovara britko, Mina je dokazala odmah po dolasku na farmu. Na Majin komentar „ova sa balonima“, folkerka je izjavila da će uskoro „sevati perje“. I Zorici Brunclik je poručila da joj ne dira brata i da njeno ime ne uzima u usta, jer neće imati ni trunku poštovanja prema njoj, podsetivši je da njih dve imaju neraščišćene račune.
- Došla je juče a već je počela da zavodi red. Ne znam o kakvim neraščišćenim računima govori kada smo se videle jednom u životu. Mogla sam šest puta da je rodim, a ima jezik odavde do večnosti - požalila se Zorica mlađoj koleginici Mileni, koja ju je posavetovala da se kloni Mine, jer je prilično opasna.
Mina i Zorica su se, inače, posvađale na snimanju emisije Isidore Bjelice, i od tada ne razgovaraju.
(Novosti)

Коментари