Igra istine na Farmi

Tokom igre „Istina ili izazov“ Maca i Đus su provocirali Vladu pitanjima da prizna sa kojom je farmerkom bio u romansi, ali on nije želeo da odgovori...

I dok su svi ukućani izjavili da znaju o kome je reč, Nemanja je rekao da je 101 odsto siguran da to nije bila Milena. Mlada pevačica je, pak, izjavila da sa Vladom nije imala ništa, dok je on priznao da su se, u vreme kada ona nije imala dečka, jednom poljubili.
Nemanja, Milena i Vlada su se bavili Draganinim ponašanjem, pa im je njen bivši dečko ispričao kako je ona za njegove drugove komentarisala „da su loše obučeni“, te da, „pošto ima mnogo para, ne zna šta znači nemati“. Milena se iščuđavala koliko je strašno kada posle raskida saznaš sa kakvom si osobom proveo dve godine. Gagi je otkrio zaljubljenim golupčićima da je njegova bivša žena Anabela od njega napravila čoveka, i da joj je mnogo zahvalan jer je pre nje bio na ulici.
Posle fajronta, Maca je provocirao Dejana da pazi šta radi sa Draganom, koja spava pored njega. Maja i Zorica su ogovarale Miloša, pa je folkerka rekla kako je prijatelju skrenula pažnju da se prema Odžaklijevskoj ne ponaša kao džentlmen. Dejan je pokušao da ih utiša, pošto Dragana nije mogla da zaspi od njihove galame, a Maja mu je odbrusila da joj se skloni sa očiju.
Intrigantni voditelj je sutradan, na sastanku oko podele dnevnih zdataka, zamolio Maju da ga više psihički ne maltretira.
- Molim gospođu Maju da me više ne zavodi, vrckajući zadnjicom, i da mi ne govori ružne reči, jer može baba da mi bude - požalio se Dejan.
- Bože, Dejane, zar ne shvataš da te zavodim. Šta ću kada si najlepši muškarac u kući? Vrckanje mi je uslovni refleks kada te ugledam - odgovorila je Maja.
(Novosti)

Коментари