Ivan i Nemanja duelisti Farme

Farmerima je Zorica ipak bila draža, pa su Nemanju poslali u duel gde će se za opstanak na Farmi boriti sa Ivanom Gavrilovićem, koji je dobio najmanje glasova publike.

Dejan je rekao da je "isključivo iz razloga što je džentlmen" štapić dao Nemanji, isto su uradili i Maja i Marija, koje su rekle da će se on u duelu dobro snaći.
Gagi "je imao neke predrasude prema Nemanji, ali su se zbližili, a Zorica mu mnogo pomaže", pa je predložio da štapić prepolovi. Međutim, štapić je dao mladom pevaču.
Ivan se "iz poštovanja prema Zorici i da ženu ne muči!?" pridružio ostalim farmerima, što su uradili i Maca i Mirjana.
Međutim, Sajko je svoj štapić dao Zorici jer "ništa neće odlučiti", a njemu se pridružila i Nemanjina draga Milena, dok je Firči "zato što je seljačina" štapić dao Nemanji, kao i Raka (koji bi štapić radije pojeo).
Gazda Miloš je održao govor rekavši da je u međuvremnu promenio mišljenje o Nemanji, ali Zorica mu je dogogodišnja prijateljica pa je ipak štapić pripao "marljivom slugi".
"Malo sam tužna zbog obrazloženja zbog kojih ja nisam dobila štapiće, ali ko zna za šta je to dobro", rekla je Zorica, dok je Nemanja dodao da bi i on isto uradio da je trebalo da bira izmežu njih dvoje.
Tokom dana, na Farmi je, uz veliku pomoć Mace, organizovan boks meč između Ivana i Rake.
Prvo je organizovana konferencija za medije, odnosno kamere produkcije rijalitija, a izazivač u pero lakoj kategoriji Ivan i izazvani u super teškoj kategoriji Raka poručili da će se fer boriti.
Napravljen je ring, Maca je vodio program, u revijalnom delu su nastupili Biljana i Gagi.
Miloš je određen za sudiju, Nemanja je bio čuvar reda i mira, Marija - dežurni grobar, Mirjana i Milica medicinska pomoć, a Dejan - počasni kralj.
Ivanov trener je bio Gagi a Rakin Maja. Posle dve runde krajnje zabavne borbe, sudija je Ivanovu ruku podigao u vazduh.
Nemanja je celog dana bio poprilično nervozan i imao je napad ljubomore, pa je "preslišavao" Milenu, a pogotovo mu se ne dopada kako "crvkuće" u razgovorima sa Sajkom.
"Pratim te već tri, četiri dana, vidim šta radiš. Ti nisi svesna svojih postupaka, ali ja te gledam. Pre neko jutro, Sajko se oblači, a ti prva požurila da mu kažeš dobro juuutrooo. Pa, onda: 'Sajko, ajmo u štalu'...", govorio joj je ljutiti Nemanja dok ga je Milena slušala u neverici.
"Ne mogu da verujem šta ti meni pričaš, pa ja se toga ni ne sećam", odgovorila mu je. Svađica je potrajala neko vreme, a onda su se priključili ostalima. A šta ostali misle o njihovoj vezi?
"Mislim da su savršeni par", rekao Vladimir.
Sajko je rekao da ne bi voleo da je u njihovoj koži, ali je ipak Nemanji, kada je ovaj pošao u štalu rekao: "Ne brini ja ću je čuvati", a folker je ljutito uzvatio - "samo se ti zezaj..."
(Mondo)

Коментари