Ljubav na staklenim nogama

Ljubav glavnih junaka farmerske telenovele, Milene i Nemanje, nedeljama se nalazi na staklenim nogama zbog posesivne ljubomore zvezde „Granda“, čiji je uzrok bio Sajko.

Mada ni u jednom trenutku nije predstavljao kamen spoticanja njihovoj vezi, Nemanja je burno reagovao na svaki Milenin pogled uprt u Sajkovom pravcu. I taman kada se vidno oraspoložio po izbacivanju bišeg studenta „Operacije Trijumf“, na farmu se vratila njegova bivša devojka Dragana. I to sa namerom da ostane.
Za razliku od svog dečka, Milena se ne da tako lako isprovocirati, pa je u ponedeljak zamolila Nemanju da pomogne Dragani oko donošenja vode sa bunara. On ju je zbunjeno pogledao i pitao da li je ozbiljna, a kada mu je ova potvrdila da nije u redu da sedi, dok Dragana vuče vodu sama, prišao je bivšoj i ponudio joj pomoć. Međutim, „Grand“ balerina ga je odbila uz obrazloženje da joj nije potrebna njegova pomoć i
da može sama.
To je Nemanju silno razljutilo, pa je sa Milenom i Majom komentarisao kako mu nisu jasni motivi ulaska Dragane na farmu. On je rekao da je dobro poznaje, te da joj ne trebaju ni pare ni popularnost. Nakon što je otkrio da je raskinuo sa njom da bi bio sa Milenom, Maja je rekla kako je razlog želja da ga navede da se preispituje.
- Mislim da Dragana još gaji emocije prema Nemanji, ali nama nije problem što je ona tu. Na njenom mestu ja bih umrla da gleda dečka koga voli sa devojkom koju on voli - rekla je Milena.
Dragana je, pak, naglasila da joj nije neprijatno, jer nije ona ta koja je Mileni uzela dečka i da je već tri meseca u novoj vezi.
„Vulkan“ Vlada, sa kojim je Milena bila u „šemi“ pre nego što je Nemanju razdvojila od Dragane, o čemu njen dečko, pak, nije obavešten, još nije proradio. Pitanje je vremena kada će i on dobiti značajnu ulogu u farmerskoj sapunici. Maca je jedan od ukućana koji je raspoložen da zagreje uzavrelu atmosferu u famoznom ljubavnom četvorouglu, pa je pitao Minu zna li da je Vlada bio sa Milenom i šta misli o tome da to razotkriju u igri „istina ili izazov“. Ona je predložila da Đus pita Vladu, jer smatra da je najbolji provokator. Maca, pak, smatra da bi to bolje uradila Mirjana, pa je izvodi krišom iz kuće i predlaže joj da pita Vladu sa kojom je to devojkom bio iz kuće. Međutim, Mirjana je to odbila da uradi, jer je Vlada već zamolio da ga to niko ne pita.
(Izvor: Novosti)

Коментари