Maca na farmi pokazao polni organ

Marinković Maca pred višemilionskim auditorijumom pokazao najintimniji deo tela!

U toku direktnog televizijskog prenosa, on je otišao u dvorište da se olakša i sve bi možda i prošlo neprimećeno da se po okončanju posla Maca nije okrenuo ka kameri koja ga je snimala i, narodski rečeno, „protresao vršnjaka“.
Kako se sve to desilo u dva sata posle podne, produkcija je odmah prebacila kadar na ostale ukućane jer je opšte poznato da sadržaji tog tipa nisu prikladni za poslepodnevni termin. Marinković se ubrzo vratio u kuću, ne pominjući pred ostalim farmerima svoju malu egzibiciju, namenjenu širokim narodnim masama.
U Republičkoj radiodifuznoj agenciji upozoravaju da ovakvi sadržaji ne smeju da se emituju pre 21 čas.
- Prikazivanje scena golotinje, kao i pornografskih i sličnih scena, uređeno je poglavljem osam kodeksa ponašanja emitera. Tako se nage osobe ne mogu prikazivati pre 21 čas, osim ukoliko su u pitanju edukativne potrebe ili postoji jako uredničko ili umetničko opravdanje. Ovakvi sadržaji moraju da budu obavezno označeni odgovarajućom oznakom. U slučaju kada se utvrdi da je došlo do prekršaja, savet RRA može izreći sve mere iz svoje nadležnosti, a te mere su opomena, javno upozorenje i privremeno i trajno oduzimanje prava na frekvenciju. Služba za nadzor i analizu RRA će u sklopu svojih redovnih aktivnosti utvrditi da li je u ovom slučaju bilo prekršaja i preduzeti potrebne korake - rekli su za „Alo!“ u RRA.
Podsećanja radi, nešto slično je u prvoj sezoni „Farme“ učinio Igor Lazić, kada je svoju ćunu izložio kamerama i gledaocima, ali je to tada emitovano u ponoćnom terminu.
(Izvor: Alo!)

Коментари