Maca na Farmi vređao Mirjanu!

Drugu sezonu rijaliti-šoua „Farma" definitivno će obeležiti svađe popularnih VIP seljaka. U samo jednom danu varnice su izbijale na sve strane, a sezonu svađa otvorili su voditelj i glumac Dragan Marinković Maca i misica Mirjana Božović, koji su se sukobili zbog podele posla!

Pošto je Maca rekao Miri da mora da zasadi kupus, ona mu je uzvratila da je isfrustriran, što je poznatog voditelja dovelo do nervnog sloma!
- Miro, ti si fufa raspala! Iz tvojih riku ni orah ne bih uzeo, a kamoli hleb koji si pravila - siktao je Maca.
Svađa se nastavila i kasnije u kuhinji, gde su svi zaključili da je Maca previše nervozan u poslednje vreme. Ovaj voditelj potom se posvađao i sa Rakom, kome je rekao da je umišljen, na šta mu je bivši predsednik opštine Trstenik poručio da ga ne provocira i ostavi na miru.
Jučerašnji dan na Pinkovom seoskom imanju ostaće upamćen i po svađi Maje Odžaklijevske i Miloša Bojanića. Folker je bio revoltiran što pop pevačica nije počistila štalu, a vratila se da spava. Iznervirana Maja tražila je da joj Miloš persira i nastavila da češlja kosu, šminka se i pije kafu. Odbila je da očisti kupatilo jer se, kako kaže, do sada okupala samo pet puta.
„Bubice" su proradile i u glavi Gagija Đoganija, koji se naljutio što Biljana, Sajko, Milena i Nemanja samo njemu nisu spremili doručak.

Коментари