Maca opet zaplakao

Rakija je gotova! Raka je bio vođa i završio jabukovaču kako je i planirao. Maca, Đus, Gagi i Vlada, bili su zaduženi za donošenje vode za kazan, a Nemanja je svirao harmoniku, kako bi posao bio što bolje obavljen.

Ali i pored sloge oko kazana farmeri su i u četvrtak ostali mišljenja da ni rakija neće pomoći da se odnosi na imanju poprave.
Tokom dana Dragana i Nemanja su se zatekli u kuhinji. Ona je prala sudove, a on je došao da jede pa kad su se pogledali,
oboje su počeli da se smeju. Nemanja je rekao da nikada nije mogao ni da sanja da će na istom mestu biti sa Draganom i Milenom.
Za to vreme Milena je prala veš kod bunara, pa je Nemanja odlučio da joj pomogne. Ali, predomislio se i rekao joj da ide da se odmori. Otišao je do Rake i kazana. Milena mu je samo prigovorila da ga uvek mrzi da nešto radi sa njom.
U kuhinji je Zorica od Dragane htela da sazna pravi razlog njenog ulaska u kuću i objasnila joj je da postoje tri grupe ljudi na imanju. Oni koji su bivše zvezde, oni koji jesu zvezde i oni koji žele to da postanu. Dragana se pravdala da je mlada i da je želela da proba i ovakvo iskustvo i da nije došla nikoga da provocira.
Na „ružičasto“ imanje stiglo je i pismo Majinih ćerki, zajedno sa povećom tortom koju je slavljenica, posle čitanja pisma, podelila sa svojim „saborcima“. Žurka je nastavljena veselo i raspevano. Samo su Macu stigle emocije, pa se u dvorištu dobrano isplakao.
(Novosti)

Коментари