Majin rodjendan i čuvanje ovaca na Farmi

Ukucani su Maji čestitali rođendan. Slavljenica je na poklon dobila plišanu kravu, a njenom lepom raspoloženju doprineli su i vicevi u čijem pričanju su se neumorno smenjivali Zorica, Firči i Đus.

Poseban šmek rođendanskom slavlju dala je priča o neprijatnom mirisu u štali koji se, kako je Firči primetio, uvukao u sve molekule drveta.
Bivši saputnik Marine Perazić zatim je zapretio farmerima da će, ako ga sutra probude, biti najstrašnije kažnjeni - moraće da izgovaraju reč Vojvodina na svakih pet
minuta do sumraka.
A dan su farmeri proveli u sastančenju i čuvanju ovaca. Tokom sastanka, Dejan je rekao kako mu je žao Miloša, jer je stariji čovek koji ima problema s pritiskom, i da nije u redu da ga Maja i ostali ogovaraju i da prave klanove. Zorici je zasmetao njegov komentar jer, kako je objasnila, ona nikom ne priča ništa iza leđa.
Firči, koji je ranije obećao da će biti prvi gazda koji kažnjava ukućane, rešio je da sankcioniše Miloša zbog neizvršavanja zadatka - zabranio mu je da se obraća ostalim farmerima do kraja večeri. Đus je bio iznenađen atmosferom na sastanku i priznao je da je počeo da se trese koliko se uznemirio.
Proka je Firčiju i Raki zadao dnevni zadatak - farmeri treba da izvedu ovce i koze na ispašu. Iako je Firči rekao da to neće biti problem, ispostavilo se da VIP ekipa nije dorasla zadatku. Polovina farmera, uključujući i nove ukućane, izvesno vreme nije uspevala da savlada pet ovaca. Kasnije su komentarisali da im nije jasno kako jedna baka čuva sama i do stotinu ovaca. Posle napornog trčanja po dvorištu i pokušavanja da isteraju ovce na ispašu, Raka je rekao da je jedino rešenje da ih vežu. Vezane ovce farmeri su izveli na pašu, a zatim su zajednički zapevali..
(Novosti)

Коментари