Na „Farmi" se rađa nova ljubav, i to između voditelja Vlade Stanojevića i balerine Dragane Milošević, koji su na Pinkovo seosko imanje ušli kao bivše ljubavi Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića!, pise "Press"

Prvi je to primetio Maca, koji je u štali nagovarao Draganu da zavede voditelja.
- Kako nisi videla kako te gleda?! Ali, ne u fazonu da bi te „opalio", nego mu se sviđaš. Kako to vi kažete - šmeka te - rekao je Maca, a balerina se branila da je Vladina meta Mira i da se njoj ne sviđaju takvi muškarci.
- Ne volim slatke muškarce. Vlada ne izgleda loše. Na njega se mnoge devojke lože, a ja ne volim takve. Imam dečka, ali neću da pričam o njemu - rekla je Dragana, dok je Maca sumnjičavo pitao da li zaista ima dečka i kako ju je pustio da bude sa bivšim na „Farmi".
Bivša devojka Stevanovića tvrdila je da je Nemanja bio „normalniji" dečko dok je bio sa njom i da ne zna šta mu se dogodilo. Folker je, kao gazda, Dragani naredio da opere kupatilo, a ona se pobunila da nije jedini sluga na imanju da bi to radila. Bivši dečko joj je skrenuo pažnju da u svađama ne spominje njegove roditelje, a balerina se branila da i Milena pominje njenu majku i oca.
- Ostavite me oboje na miru, seli ste mi na glavu! - poručila je Dragana.
Maca je kasnije priznao da je bio inicijator svađa na „Farmi" i dodao da je trebalo da Milena i Nemanja reše sve probleme pre ulaska na farmu. Sa ovom tvrdnjom složio se i Firči.
(Izvor: Press)

Коментари