Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić se pomirili

Zvezde „Granda" i učesnici rijaliti-šoua „Farma" Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić prekinuli su šestomesečnu vezu u Barajevu, da bi se samo dan posle svađe pomirili! Do raskida je došlo u subotu, kada je Nemanja, posle nekoliko dana spekulisanja sa kojom se devojkom sa Farme ljubio Vladimir Stanojević, saznao da je u pitanju Milena.

Obračun ove „trojke" počeo je kada je Stevanović direktno pitao zgodnog voditelja „Sitija" šta se desilo između njega i Milene.

- Jeste, poljubili smo se, ali to je bilo davno, nema veze, ništa nije značilo. Desilo se pre tri godine na moru - pokušavao je Vlada da umiri razbesnelog Nemanju, koji se izbezumljeno okrenuo Mileni i pitao:

- Kako ste se poljubili Milena? Jezikom? - siktao je Nemanja, dok je Ćeranićeva naočigled svih upaljenih kamera lagala.

- Nismo se poljubili - pravdala se Milena, a onda je Nemanja naterao da se zakune u brata, što je pevačica i uradila.

- Brata mi - izustila je Milena, dok je Vlada ostao u šoku, izbezumljeno gledajući u nju otvorenih usta. Ipak, pevačici ni ovo nije pomoglo da zadrži dečka pored sebe. Njihovu raspravu u više navrata pokušao je da smiri Firči, a Nemanja je nekoliko puta provocirao Vladu, poručivši mu da se stalno kreće u krugu gejeva i da mu devojke služe kao maska. Povređen i u neverici, Nemanja je otišao do jedne od kamera i obratio se svom ocu rečima da je trebalo davno da ga posluša i da raskine sa Milenom, da je za sve bio u pravu i da će od sada slušati njegove savete.

Posle prospavane noći, Nemanja je uspostavio kontakt sa Milenom, nakon čega se ubrzo i pomirio, ali je ceo dan proveo ogovarajući Vladu, svaljujući krivicu na njega. Nakon pomirenja ovog para usledile su nežnosti kao da ništa nije bilo. Oko podneva Nemanja je saznao da je Biljana Sečivanović odlučila da on bude novi gazda Farme. Kao prvi zadatak dobio je da izvuče imena farmera koji će kao mladenci provesti sami jednu bračnu noć. On je izvukao Milenino i svoje ime.

Podsećanja radi, Nemanjina i Milenina veza od samog početka rijalitija bila je u žiži interesovanja javnosti zbog svakodnevnih svađa i ljubomornih scena. Producenti su na imanje ubacili i njihove bivše ljubavi: balerinu Draganu Milošević, sa kojom je Nemanja bio dve godine u vezi, i Vladu Stanojevića, bivšeg Mileninog dečka, zbog koga je i nastala čitava frka.
(Izvor: Press)

Коментари

Анониман каже…
stvarno je bruka za nasu djecu koja gledaj ovu farmu jer ponasnje milene i nemanje je vise nego sramno a recnik da negovorimo na farmi se nespava do 12 sati i posle nastvi kafom i cigarom isto sto je maja rekla da nije dosla na farmu da muze kravu nezaraduje se 100hiljada eura SPAVAJUCI??????? BOLJE DA STE POSALI LJUDE SA SELA PA DA VIDE KAKO SE RADI I ZIVI NA SELU
Анониман каже…
Nemam reci! U sustini, nasli su se. On mlad i gluuuuuuuuuup, ona iskusna devojka sa "2 kafanska fakulteta" ali Boze moj, cega se pametan stidi budala se ponosi. Jednom recju - BRUKA NEVIDJENA i za njih dvoje i za Sasu Popovica koji njihovo ponasanje posle svega pravda teskim uslovima na farmi i sto ih posle sveg adrzi u Grandu. Sramota za koga smo glasali i pare bacali! SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!