Pisma rasplakala farmere

Pisma koja su dobili od porodice, većinu takmičara „Farme" su rasplakala! Najviše suza prolila je Zorica Brunclik, kojoj je suprug Kemiš, zbog godišnjice braka, poslao ruže, šampanjac i čestitku

Iako je bila tužna što nakon 25 godina na taj dan nisu zajedno, veče je donelo preokret. Pismo koje je pročitala oduševilo ju je jer je, kako kaže, Kemiš koristio neke njihove prepoznatljive reči i izraze. Zorica je rekla da je privilegovana što je muž i dalje zaljubljen u nju.
Porodično pismo rasplakalo je i Macu. Majka ga je savetovala da manje puši, a njegova devojka je napisala da je „došlo proleće i sve raste, pa će i oni uskoro isprobati neke nove životne uloge". Maca je rekao da se emocija ne treba stideti, a zatim je otišao u svoju kućicu da se isplače. Ovo pismo potvrdilo je spekulacije medija da je Macina devojka - trudna!
Međutim, ni ovaj dan na „Farmi" nije mogao da prođe bez svađa. Maca se cerekao kad je krava Miloša udarila repom, a Milena ih je utišavala jer joj ne daju da spava. Ovakav Milenin postupak iznervirao je Miloša, koji je farmerima rekao da „veće zlo u životu nije upoznao"!
(Press)

Коментари