Sa Farme ispada Milena, Dragana ili Dejan?

Farmeri u duel poslali Draganu, publika je najmanje glasova dala Dejanu, a Zadruga je zbog šaputanja kaznila Milenu.

Protekla nedelja na imanju u Lisovićima je bila krajnje uzbudljiva. Plakalo se, svađalo, raskidalo, mirilo, ali i radilo ono što se ne sme - šaputalo, zbog čega je Zadruga Milenu poslala u "borbu za opstanak" na Farmi.

Miloš je "otvorio sezonu" davanja štapića i uz obrazloženje: "Gospodine Dragane, mudrost je vrlina, a podlost mana. Pazio sam te kao sina, a nisi mi uzvratio i evo ti štapić".

Druga je bila Zorica rekavši Dragani da je lepa i fina devojka ali da od kada je ona došla kao da je Farma na buretu baruta, zbog toga ona treba u duel.

Raka, iako je isritikovao Macu, štapić je dao Dragani kao i Mirjana koja "nikome ne zamera" ali je ipak dodala da je balerina na Farmu ušla sa ciljem da "pomrsi" račune Mileni i Nemanji.

Gagi je svoj štapić dao Maci, jer je "uradio stvari koje nije trebao i da se zbog njega raspada Farma".
"Niko se njemu ne zamera kao da je on glavni", rekao je Gagi.

Vlada je Dragani rekao da je ona "mnogo više od bivše devojke jednog pevača i za njeno dobro i dobro njenog dečka dao joj je štapić".

Isto je uradila i Odžaklijevska jer ne može štapić dati Maci, njega mnogo "respektuje".

"Ja veće smeće od čoveka nikada nisam upoznao. Iskreno te mrzim i svaka tvoja reč na meni ostavlja ranu. Ti i ja ćemo se obračunati kada izađemo vani. Štapić ipak dajem Drganai jer igra sa ovim smećem od osobe treba da se nastavi", rekao je Firči.

Mina se zamalo rapslakala jer "Dragana nije došla nikoga da provocira", ali joj je dala svoj štapić.
Đus je rekao da je balerina dosadana devojka puna sujete i da se na Farmi hrani istom.

"Kada je videla da joj od ruke ne ide spletkarenje, vratila se svojim kremicama. Ni jednu foru nije skapirala, nema trunke smisla za humor, a samim tim i karaktera. Zapretila mi je i dečkom, ali ja ću se braniti - ne kažem da ću se i odbraniti", parafrazirao je reper jedu od rečenica iz filma "Vidimo se u čitalji".

Milena je rekla da Dragana ne može da joj priča da je dobar čovek jer ona već sve zna, ali je štapić dala Maci jer je on obelodanio da su se Vlada i Milena poljubili.

Dejan je takođe svoj štapić dao Maci, jer mu je Draganin osmeh mnogo drag.

"Draganin ulazak na Farmu je provokacija! Da nije bilo mene, ona nikada ovde i ne bi bila. Ovaj štapić dajem onome ko ga je meni dao bez objašnjenja - Maci", rekao je gazda Nemanja.

Dragana je u "svoju odbranu" rekla da ona nije ničija bivša devojka već Dragana Milošević, balerina.
"Nisam ovde došla da bilo koga provociram!"

Nakon nejnog izlaganja, na red je došlo pismo Zadruge koje je pročitao "supervizor" Ognjen Amidžić.
"Pola vremena ste već na Farmi i period adapticije i privikavanja je prošao. Bili smo tolerantni na sve prekršaje, ali od sada ćemo svaki da sankcionišemo. Jedno pravilo boravka kaže da je šaputanje zabranjeno, ali neki ovo ne shvataju ozbiljno"

Zadruga je uzela u obzir šaputanja kada drugi spavaju, ali ne i u drugim prilikama i zbog toga će se Milena za opstanak na Farmi boriti sa bivšom devojkom njenog sadašnjeg dečka i kraljem Dejanom. Neće joj biti lako!
(Mondo)

Коментари