Svadba na Farmi: Nemanja i Milena mladenci

Gazda „Farme“ Nemanja Stevanović poranio je u ponedeljak i zajedno sa Prokom otišao na barajevsku pijacu, kako bi svojim farmerima uspeo da obezbedi preko potrebnu hranu...

U robnoj razmeni Nemanja je imao da ponudi samo rukotvorine svojih „seljaka“. Simpatičnim glinenim predmetima „kupljene“ su namirnice za narednu nedelju i toliko čekano brašno, da domaćice mogu da zamese hleb. Prodavačica je novom gazdi dala brašno uz opasku da ga obavezno da Zorici Brunclik, kako bi zadovoljila svoju glad. Kada je po povratku sa pijace Nemanja preneo Zorici poruku, ona se naljutila i rastužila.
Ovonedeljni zadaci farmera su da organizuju svadbu, naprave bisage za magarce, kaveze za kokoške i srede celokupno imanje. Novi gazda je ukućanima pročitao zadatak oko organizovanja svadbe, a mladenci će biti jedini ljubavni par na „Farmi“ Nemanja i Milena. Raka i Maja su određeni da glume mladine roditelje, Gagi njenog brata, Miloš i Zorica će biti mladoženjini roditelji, a Mina zaova. Dejanu je pripala uloga matičara. Ovim zadatkom farmeri će pokazati svu raskoš običaja u Srbiji.
Strasti na najpoznatijoj farmi u Srbiji malo su se stišale, a tome je doprineo i Proka, koji je novog gazdu proveo kroz čitavo imanje. Po ko zna koji put Proka je ponovio da moraju da rade više i da se bolje staraju o stoci. (Novosti)

Коментари