Svadje i nove simpatije na Farmi

Voditelj Dejan Stanković je u sredu napustio ružičasto imanje, al’ zamalo. Zadruga je odlučila da malo razdrma farmere i unese malo dinamike, pa je za Svetski dan šale priredila javne nominacije.

Iznenadni povratak u realnost „pretio“ je svima, uključujući gazdu Miloša, a najviše šanse za odstrel imao je Dejan. I taman kada je većina pomislila da će mu konačno videti leđa, Ognjen Amidžić je uzviknuo: „Zadruga vam čestita 1. april, do viđenja!“
Zorica je iskoristila lažne javne nominacije kako bi iznela mišljenje o Milošu, sa kojim je već nekoliko dana u žestokom sukobu.
- Želim da Miloš izađe, jer me je uzeo na zub i iživljava se na meni - kratko je obrazložila bivša gazdarica, bacivši šibicu u pravcu dojučerašnjeg prijatelja.
Netrpeljivost između njih dvoje došla je do usijanja istog dana zbog nesporazuma oko pravljenja ručka. Naime, Zorica je pokušala da ga ubedi da ne kuvaju ručak, već da pojedu ono što je spremila juče,
da ne bi bacali hranu, ali Miloš nije želeo ni da čuje. Mirjana je pokušala da izgladi situaciju, što je još više razljutilo „ozloglašenog“ gazdu.
- Zabranjujem ti da slušaš Zoricu, jesi li me razumela? Ja sam ti gazda - uzviknuo je Miloš.
Zorica se zbog toga silno rasplakala, a Milena, Maja i Mirjana pokušavale su da je uteše.
Miloš je otkrio muškarcima da će Zorici dati štapić, jer ga bojkotuje, dok Nemanja izvršava sve njegove zadatke.
Osim svađa, na farmi su se rodile i nove simpatije. Ivan, Maca i Raka su komentarisali kako se iz aviona vidi da se Mirjana i Vlada sviđaju jedno drugom, te da su zbog toga dobili zadatak da budu zajedno, dok prva misica Srbije crta veliko srce sa krilima na toru za ovce, koje su u četvrtak stigle na imanje. Dok su izvršavali zadatak, Vlada je komentarisao Dejana, da je ljubomoran na njega jer je zaljubljen u nju. Manekenka se branila da to ne primećuje, da ga ne uzima za ozbiljno jer misli da nije strejt. Da se Vlada ozbiljno zagrejao za Miru, pokazuje i činjenica da ju je u sredu više od pola sata masirao, uz objašnjenje da je privilegovana, jer to, inače, ne radi. Hoće li njihova srca uskoro probosti Amorova strelica, saznaće se uskoro.
(Novosti)

Коментари