Vlada otkrio: Imam fioku punu ženskih gaćica!

Vlada Stanojević pohvalio se cimeru sa „Farme" Gagiju Đoganiju da je veoma uspešan u zavođenju žena. - Od svake devojke ostane mi neki suvenir, imam fioku punu ženskih stvari! - rekao je Vlada.

Nemanja i Dragana su konačno progovorili i to kada je folker tražio od bivše devojke da mu objasni zašto je došla na „Farmu". Odgovorila je da je tu iz istog razloga kao i on. Folker joj je rekao da je arogantna i da joj ne veruje, a Dragana mu je uzvratila da bude dobar da se ne bi svađali.

Farmeri su kasnije nastavili da ispituju Draganu za razloge njenog dolaska na „Farmu". Vladu je zanimalo koliko je vremena prošlo od njenog raskida sa Nemanjom do njegove veze sa Milenom, Gagi je pitao da li još uvek voli folkera, a Dejan je hteo da zna da li ima neki tajni zadatak. Ona im se pravdala da nikoga ne dira, da nije došla da rastura nečiju vezu, već da bi uživala u seoskoj idili.

Na „Farmi" ponestaje hrane! Dok su Miloš i Mina doručkovali, Zorica je ušla u kuhinju i pitala ih da li znaju da nemaju više hleba. Mina je odgovorila da je pojela svoje parče i da je ništa drugo ne zanima. Zorica je doručkovala Majinu rođendansku tortu, a Maca se požalio da ceo dan ništa nije jeo i da mu nije jasno zbog čega farmeri skrivaju hranu i jedu krišom.
(Izvor: Press)

Коментари