Zorica Brunclik i Maca nerviraju sve

Maca je postao je novi „omraženi“ farmer. Posle Dejana i Miloša, intrigantan glumac i voditelj uspeo je da osvoji ovu ne baš laskavu titulu.

Tome je prethodila opsežna rasprava o njegovom liku i delu, koju su gazda Nemanja, njegova draga, Mirjana, Gagi i Dejan vodili u sredu do kasno u noć. Doduše, devojke su bile i vredne, prale su sudove, dok su momci, udobno smešteni kraj stola, komentarisali ostale,
uglavnom u lošem kontekstu. Najviše im smeta, naravno, Maca, zato što spletkari i lenstvuje, ali počela je da ih nervira i Zorica, za koju kažu da je „našla, pa zašla“.
- Što nikada od Mace ne zahteva da joj pomogne ili da nešto uradi, nego priđe nama i kaže: „Ti ćeš to, a ti ćeš to!“ Ide okolo i izdaje nam naređenja. E, neće to moći više tako - pričao je vidno iznerviran Gagi, a Nemanja se složio s njegovim mišljenjem.
Ponovo je, po ko zna koji put, prepričan komentar da se mnogi plaše Macine popularnosti i da zato neće da se kače sa njim.
- Zorica me sve više nervira. To njeno foliranje da se ne skidamo pred njom, nego da se presvlačimo negde drugde, to joj veoma smeta, a Maci kad se hvata za j..a pred svima nama, tada se ne buni - jadao se frontmen „Fanki Džija“.
Nedugo zatim, poveo se razgovor o prestojećem izboru za jednog od duelista. Gagi je pitao Dejana kome će dati štapić. Posle malo dvoumljenja, Dejan je rekao da će ga predati Maci. Isto planira da uradi i Đogani, ali su raspravljali o tome da li je to pametno.
- Maca će, ako bude u izolaciji, iz duela sigurno izaći kao pobednik, pa će se vratiti. Biće besan na sve koji su mu dali štapić. Biće neprijatno - smatra Gagi.
Glasanje za dueliste je u petak veče, a ako je verovati forumima biće interesantno, jer svi pretpostavljaju da će se „boriti“ Milena i Dragana. (Novosti)

Коментари