Zorica Sajku: Ne šetaj u gaćama!

Zorica je ozbiljno rešila da se posvađa sa Sajkom. Pošto mu je skrenula pažnju da ne puši u sobi, folkerka je zamolila cimere da bivšem studentu „Operacije Trijumf“ skrenu pažnju da ne spava i ne šeta se u donjem vešu, jer se oseća prilično neprijatno.

- Predosećam da ću se uskoro krvnički posvađati sa njim. Mi smo dva različita sveta - rekla je Zorica, a zatim je otkrila da počinje da se plaši i Nemanje.
- Neverovatno je ljubomoran i sujetan. Ne znam kako Milena uspeva da kontroliše situaciju, ali i
njega se užasno bojim.
Farmeri su, inače, dobili zadatak da naprave predstavu koja će biti prilagođena vremenu pre jednog veka. Posle kraćih konsultacija, Maca je odlučio da naprave „sarma vestern i pihtija siti“ - „Farma gori a Raka se češlja“. Raka je dobio ulogu sudije koji je zaljubljen u Ledi Zoricu, njegov sin Vlada voli lepu Zoričinu ćerku Mirjanu. Bilji je prvobitno bila namenjena uloga Ciganke proročice, a Mileni lik trudne Vladine devojke.
Međutim, Nemanja je u ponedeljak ponovo ljubomorisao, pa je dragoj sugerisao da ona preuzme ulogu Ciganke, samo da ne bi došla u kontakt sa navodno bivšim dečkom. Vlada je, pak, krišom zamolio Macu da u predstavi njemu i Mirjani dodeli neku ljubavnu scenu.
Nemanja se uveče jadao Vladi i Sajku kako je svestan da ima nizak prag tolerancije, te da mu je na farmi zbog toga još teže, kao i da ne može da se opusti i da bude pozitivan ali da će izdržati.
(Izvor: Novosti)

Коментари