ALO: Nemanja priznao da je varao Draganu!

Nakon što su se strasti u ljubavnom trouglu Milena-Nemanja-Dragana smirile, opet su pale teške reči od strane balerine jer je Stevanović nesvesno priznao da je varao u „dužem periodu“.

Sve je počeo kada su farmeri dobili zadatak da smisle reči pesme koju će repovati. Pevač je pesmu posvetio Mileni, a u tekstu joj se zahvalio za deset meseci provedenih sa njim. To je, naravno, balerina čula i shvatila da je njen bivši dragi varao duže nego što je mislila.
- Izblamirao se, ali to je njegov život. Ima pravo da bude sa kim hoće. Sa mnom je bio jedan čovek, sad je sasvim drugi. Izneo je sav svoj prljav veš. Prvo Vlada, pa ja - žalila se Dragana Mini, koja ju je potpuno podržala.
(Alo!)

Коментари

Анониман каже…
NEMOGU DA RAZUMEM NEMANJU ON JE STVARNO OPCINJEN NECIM(SVAKOM GOVORI DA SVI DRUGI OCE DA GRADE KARIJERU PREKO NJEGOVOG IMENA---BRUKA)AKO IMA ITI MALO SRAMA I OBRAZA NEZNAM KAKO CE IZICI U NAROD --ON JE BRUKA SVOJE GENERACIJE RUGA SE MILOSU DA LAZE I DA ZATO NEMOZE SPAVATI U ISTOJ PROSTORIJI SANJIM A JOS DA BUDE VECA BRUKA ON SPAVA SA OSOBOM KOJA POCME DA NESTO KAZE VEC LAZE BLAM VELIKI
Анониман каже…
pa naravno da ce ovu licemerku da vara sa extra curom milenom!