Bez Djusa na Farmi - nema energije!

POVODOM neuobičajenog izbacivanja Ivana Ivanovića Đusa sa „Farme“, producenti najgledanijeg rijalitija kažu da kontroverzni reper treba da bude srećan što protiv njega neće biti podneta tužba za seksualno zlostavljanje, pisu Novosti.

- Đus je samo diskvalifikovan i biće mu oduzet honorar - objašnjava Maja Govedarica, PR „Farme“. - Međutim, postoji snimak na kojem se jasno vidi da je bilo fizičkog kontakta između njega i Miloša
Bojanića, pa je ta priča po Đusa mogla mnogo lošije da se završi.
Izbačeni farmer imao je više sreće i od Indire Aradinović, jer neće morati da plati novčanu kaznu, pa će tako uštedeti 50.000 evra.
Mada je bio u šoku zbog načina na koji je izbačen, Đus kaže da se sada oseća odlično i da nema razloga da se kaje zbog bilo čega.
- Po povratku sa farme, bilo mi je potrebno samo da se odmorim - priča reper. - Čekam susret sa producentima koji će mi, nadam se, pojasniti mnoge stvari, a želim da pogledam i sve snimke. Tek tada ću videti koje korake treba da pravim, pa ću vam ispričati i svoje viđenje čitave stvari.

Ni farmerima nije baš jasno šta se to desilo između Đusa i Bojanića, pa ne prestaju da analiziraju „kobnu“ noć. Prema Milošu su svi prilično suzdržani. Dok on pokušava da im se približi, likujući da je narod sve video i da gledaoci znaju da je on bio čist, farmeri ga drže na distanci. Mada su se strasti smirile, atmosfera na najpopularnijem imanju u Srbiji nije na zavidnom nivou, a većina učesnika se složila da je za pad energije „kriv“ Đusov odlazak.
(Novosti)

Коментари