Branka Bojanić šokirana događajima na Farmi

Branka Bojanić, supruga folk pevača Miloša, kaže za "Alo!" da je šokirana i zgrožena onim što se događalo tokom vikenda na farmi i smatra da su dva glavna krivca za patološku i kolektivnu mržnju prema Milošu Ivan Fece Firči i Maja Odžaklijevska.

- Maja je prvo rekla da ne zna ko su Miloš i Šemsa Suljaković, onda joj se navodno moj Miloš udvarao u kupatilu. Pazi, njoj, lepotici!? Tvrdim da je mnogo bolje, lepše i zgodnije od nje ranije ostavljao. Miloš ne primećuje Maju, kad bi je poveo na neku turneju, verujem da bi mu prala noge. O tome da li moj suprug, kako Maja kaže, želi da promeni pol i njegovim sklonostima ne bih da komentarišem. Reći ću samo da sam svojim seksualnim životom zadovoljna. Mlada sam, lepuškasta, da li mislite da bih nekome služila kao maska za bilo šta? Maja bi sigurno promenila mišljenje o njemu kao muškarcu kada bi jednom bio s njom - tvrdi sagovornica "Alo!".
- Pretpostavljam da će moj suprug pokrenuti tužbu protiv Đusa i Firčija zbog svih uvreda koje su mu uputili. Đus treba da se zahvali „radioničkom klanu“ što je ispao. Te noći kada je Đus izbačen i kada su Miloša svi kolektivno napali, činilo mi se da će da ga iseku noževima na komade, toliko su bili strašni onako zlikovačkih, zakrvavljenih očiju - kaže gospođa Bojanić i osvrće se na Gagijevo ponašanje.
- Posle njegovog urlanja Milošu pored uha, uz svo uvažavanje njegove porodice, moram da kažem da mu je neophodno lečenje. Gagi je izazvao sukob jer je slagao da je Miloš opsovao majku Đusu. Miloševi sinovi Bane i Mikica su veoma uznemireni, trenutno su u Americi, ali razmišljaju da li da dođu i izvedu oca sa farme. Bojim se za njegovo zdravlje- zaključuje Branka Bojanić.

Izvinjavam se Lukasu!
Branka Bojanić kaže da se iskreno iznenadila suprugovom pričom o Aci Lukasu i njegovom drogiranju u garderobi.
- Ne znam šta mu je to trebalo. Ovim putem javno se izvinjavam Aci Lukasu i njegovoj porodici za sve ono što je Miloš izgovorio o njemu. Tražiću i od muža da mu se izvini. Donekle razumem supruga, non-stop ga svi napadaju. On se tamo ponaša normalno, pa kapiram da možda ponekad i zaboravi na postojanje kamera, a i Maca ga je još potpaljivao da priča sve i svašta.
(Izvor: Alo!)

Коментари