Djus posle izbacivanja sa Farme

Ivan Ivanović Đus, koji je izbačen iz rijaliti programa „Farma“ zbog "seksualnog zlostavljanja pevača Miloša Bojanića", priznao je za Alo! da nije potpuno siguran šta se sve dešavalo

- Ne želim još da pričam o izbacivanju i šta ću uraditi jer nisam potpuno siguran šta se desilo. Za nekoliko dana ću objasniti medijima sve šta imam, ali tek kada pogledam snimke. Prvo moram da se čujem i vidim sa ljudima koji su doneli odluku da budem izbačen, pa tek onda da komentarišem, morate i mene da razumete - rekao je Ivan za naš list i dodao da sada želi da se odmori. - Sada samo želim da se odmorim i da budem svojoj kući sa meni dragim ljudima - dodao je reper.
Repera smo potražili u beogradskom naselju Braće Jerković, gde živi, i pozvonili smo na njegov interfon, ali nakon što smo se predstavili i potražili Đusa, devojka koja se javila vrlo zbunjeno i kratko je odgovorila.
- Pogrešili ste - nakon čega je spustila slušalicu interfona. Komšije sa istog sprata su nam potvrdile da smo pozvonili na dobar broj i da nismo pogrešili.
Ubrzo nakon toga, Ivanović je uključio svoj telefon, koji je, inače, od izlaska bio nedostupan, i rekao nam da ne želi čak ni da se slika ovih dana.
- Glava i telo su mi isti, tako da moje slike možete da skinete i sa interneta. Razumem vaše interesovanje, ali razumite i vi mene - ljubazno je objasnio Đus.
Podsećanja radi, ove sezone je „zadruga“ izbacila i pevačicu Indi, protiv koje su najavili i tužbu u kojoj će tražiti odštetu od 50.000 evra.
("Alo!")

Коментари

Анониман каже…
dus nema sta da se ljuti na nikog osim na gagija on mu je lepo smestio da ga izbace a isti dus nebi dozvolio da se tako ponasaju prema njemu jer svi su oni dosli tamo radi para i reklama a ne da se zlostavlja na nijedan nacin zasto to nije radio nekom drugom ako je smeo (np firciju) dno