Farma se produžava za nedelju dana!

Zbog velikog interesovanja i gledanosti, „Zadruga“ je odlučila da produži u“ za nedelju dana. Umesto 19. juna, veliko finale zakazano je za 26. jun, kada će se saznati koji VIP „seljak“ će dobiti ček na 100.000 evra.

Na „ružičastom“ imanju je, inače, postalo očigledno da učesnici ne mogu da „svare“ to što su Mina, Dragana i Miloš postali miljenici publike, te da bi glavna novčana
nagrada, ali i one sporedne, mogle da završe u njihovom džepu. Tome je svakako doprineo subotnji duel, u kojem je Mina osvojila neverovatnih 98 odsto glasova publike, pa je Raka konstatovao da je za Gagija glasala samo uža familija. Maca je mišljenja da je denser dobio malo glasova zbog incidenta sa Đusom. S druge strane, Mina je rekla Milošu kako misli da je Maca iz revolta, što je ona ostala na imanju, pustio svinju u spavaću sobu.
Dok Firči ne prestaje da kidiše na Miloša koristeći svaku priliku da ga isproziva, a Maca na Minu, Maja je netrpeljivost usmerila na Draganu. Pop pevačica je zamerila balerini da je lenja i da ništa ne radi. Mina je tešila prijateljicu, savetovala je da se drži uz nju i da se ne nervira, jer je Maja ta koja najmanje radi na farmi. Raka se, pak, požalio na Minu, tvrdivši da ga je folkerka napala samo zato što ju je pitao da li je uzela jaja. Političar smatra da je Đusovoj sestri brži jezik od pameti, i da sa njom nikako ne može da nađe zajednički jezik.
Firči se poverio Sajku da je smislio novu taktiku gazdovanja, tako što će ubuduće kažnjavati sve farmere ako sluga ne izvrši zadatak. (Novosti)

Коментари

Анониман каже…
A što Firer ispade budala na proglašenju sluga.Pa on stvarno nije normalan.Toliko je opsjednut mržnjom prema Milošu, ali sad je ponizio i one na desnoj strani:Minu,i Nemanju i Milenu, da je zaista pokazao svu svoju ograničenost.Moli djecu da se bekelje i plaze iz inata.Čudo neviđeno.Ako bude kažnjavao sve farmere ako sluga ne bude izvršavao naredbe tek će biti gužve sa vim, a on nije svjestan, nisli da će svi napasti Miloša.Luda neviđena, a šovinista još veći.
Анониман каже…
Sta vam je ljudi ovo je igrica od koje mi nemamo nista. Oni primaju pare za to a mi se nerviramo. To je nasa Srbija uvek su nam stranci bolji. Nadjite Srbe i oni neka pobede a ne da se svadjaju na nacionalnoj bazi.SRAMOTA ZA SBIJU.
Анониман каже…
Ja bi pre rekao da je miloš opsednut svima njima. On provocira i uvek prvi počne da vređa i spominje im decu i porodice fuj. Isto tako slažem se sa drugim komentarom .
Анониман каже…
Miloš i Firči imaju dogovor da se ovako ponašaju, da bi bilo što interesantnije a narod nek se trza i glasa.