Farmeri odlučili da poprave ponašanje

Posle nekoliko burnih nedelja, u kojima su pokazali ono najgore što nose u sebi, „farmeri“ su odlučili da ubuduće drže pogan jezik za zubima i pokušaju da poprave ponašanje.

Da je za čoveka rad najbolja tarapija za smirivanje negativnih strasti i povratak samopozdanja pokazalo se u sredu, kada je farmom vladala radna atmosfera. „Farmeri“ su posle dužeg vremena zasukali rukave i u jednom danu odradili toliko poslova kao nikad do sada. U skladu sa nedeljnim zadatkom (zamena muško-ženskih poslova), muškarci su pravili ručak, ribali podove i spremali slatko od jagoda, dok su žene u radionici pravile čiviluke i vodile računa o životinjama. Sajko i Maca su postavili sto za ručak, lepo ga aranžirajući, pa su svi „farmeri“ zajedno ručali u prijatnoj atmosferi.
Pošto se Gagi tokom dana požalio Dragani da je Nemanja promenio ponašanje prema njemu, pevač „Zvezda Granda“ ga je upitao da li ga nešto muči. Iako mu je odgovorio da je sve u redu, frontmen grupe „Fanki Dži“ kasnije se požalio „Grandovoj“ balerini kako je Nemanja svima skuvao kafu, a da je njemu dao pola šoljice kafe i da ga je to mnogo povredilo.
- Jedino sa psima mogu da imam dobru komunikaciju, jer su svi foliranti - rekao je Gagi, dok mu je Dragana savetovala da svaki nesporazum odmah raščisti kako posle ne bi imao problema.
Miloš je rešio da izgladi odnos sa ukućanima, pa ih je sve ponudio svojim medom, koji mu je Milena kao poklon donela sa pijace. Da se strasti polako smiruju govori i činjenica da su Miloš i Zorica gotovo zakopali ratnu skiru. Njih dvoje su u četvrtak zajedno tugovali. Zorica zato što joj se sve skupilo, a Miloš zato što je sanjao majku, koju su mu farmeri u više navrata psovali.

Коментари

Анониман каже…
Gagi je dobrićak,Miloš lopov i zao, Nemanja i njegova ofajla su fuj, Maca duhovit, Mina negativna i uči od Miloša kako če se predstaviti kao žrtva, da bi svet za nju glasao,stalno se žali i skupa sa milošem trača i ona ovo uradila ona prećista ostali prljavi ona kulturna ona ona.....fuj dosadna više sa tim.