Gagi napustio Farmu

Gagi iz grupe Funky G napustio je imanje, pošto je u duelu izgubio od pevačice Mine Kostić.

Uoči duela, oboje nisu mogli da zadrže suze, pošto su videli snimke svoje dece - Minine ćerke Anastasije, i Gagijevih Lune i Nine, koje su ga i čekale u studiju. Pevačicu je posebno potresao snimak ćerkice kako hoda, pošto je prohodala nakon što je mama ušla na Farmu. U duel su oboje ušli "raspilavljeni", a poslednji su im na pameti bili odgovori na pitanja iz poljoprivrede.

Mina je pobedila u duelu 5:4, a publika je glasala neverovatno - 97,37 odsto glasova za Minu, i samo 2,63 za Gagija!

Gagi je i prilikom nominacija dobio najmanje glasova publike, kojoj se verovatno zamerio jer je učestvovao u vređanju Miloša Bojanića, zbog kog su farmeri morali da se izvine.

Mina je od farmera dobila najviše štapića, pa ostali verovatno neće biti oduševljeni što moraju da je gledaju još najmanje nedelju dana.

Коментари

Анониман каже…
Žao mi je Gagija, zato što nije zloban kao miloš. Treba i zli miloš svima da se izvine jer je strašno sve vređao pa su zato farmeri tako reagovali ali on je privilegovan,Mina jest vredna ali je i dosadna jer stalno se žali kako ostali nerade, kako je najlepša pa svi ljubomorni na nju kako je žrtva sve te fore naučila od miloša