Gagi novi gazda Firme

Vladimir Stanojević izabrao Gagija za novog gazdu Farme. U oproštajnom pismu, Vlada opleo po protivkandidatu, nazivajući ga beskrupuloznim i pohlepnim čovekom kome cilj opravdava sredstvo

Vladimir Stanojević izgubio je bitku za opstanak na farmi od Miloša Bojanića. Mada je voditelj „Sitija“ pobedio u igricama izdržljivosti i tako osigurao sebi dupliranje glasova, publika je u većoj meri stala na stranu poznatog folkera, koji se drugi put vratio sa „vruće stolice“ u borbu za nagradu od 100.000 evra. U oproštajnom pismu,
Vlada je opleo po protivkandidatu, nazivajući ga beskrupuloznim i pohlepnim čovekom kome cilj opravdava sredstvo.
- Džaba ti milioni, kuće, jahte... ti si u duši loš čovek. Žao mi je što trošim papir na tebe - napisao je Vlada, poželevši mu da ostatak „Farme“ provede u štali.
U tom pogledu, za ovonedeljnog gazdu postavio je Gagija, koji će ga sigurno poslati u staju sa Zoricom, koja pored Miloša polako postaje najomraženija farmerka među mladima.
- Nije mi drago što moram da gazdujem, ali trudiću se da budem uzoran i dobar vladar. Mislim da nećemo imati problema, jer sam sa gotovo svima u odličnim odnosima. Zahtevam samo da se reši problem u kuhinji, jer muškarci nisu dužni da jedu suvu hranu zbog ženskih nesporazuma - poručio je Gagi, a zatim je sa ženama održao sastanak na kojem su podelili poslove u kuhinji.
(Novosti)

Коментари