Gagi Đogani: Većina farmera je na „bensedinima“!

Gagi Đogani u razgovoru za "Alo!" rekao je da mu je drago što je konačno napustio „Farmu“ zbog ljudi koji su ostali tamo.

- Većina koja je ostala u programu su neljudi, čast izuzecima, kojih je malo, poput recimo Mine. Ne pokazuju pravo lice, foliraju se - rekao je Gagi na samom početku, demantujući navode koju su se pojavili u našim medijima da je ušao drogiran na imanje.

- Pa ne može tamo da uđe ko hoće. Pokažite mi ako bilo ko ima crno na belo da sam bio drogiran i da sam ušao na ličnu odgovornost. Ja sam sve vreme boravka pio „bromazepame“ i još neke lekove koje mi je prepisao moj psihijatar, ali to ne znači da se drogiram, to mi je bila terapija koju sam morao da uzimam. Ali, lekove za smirenje su pili i mnogi drugi farmeri. Pa i Anabela je posle našeg razvoda bila na antidepresivima, što je normalno, ali je mesec dana pre ulaska u kuću Velikog Brata prestala da pije terapiju. To bi vam bilo isto kao da ste za Viktoriju i ne znam koje sve farmere koji su bili u prvom serijalu rekli da su ušli nadrogirani jer se, eto, nekad za njih pričalo da koriste opijate - priča Gagi i odaje da se mnogo iznenadio Anabelinom dolasku na imanje na jedno veče.
- Baš me je obradovala, ali kao što ste videli, posle sam i zaplakao. Kad gledam nju, vidim svoju decu za koju sam mnogo vezan, što je i logično. Ne mogu da kažem da mi nije zasmetalo kada mi je prebacila što sam pričao da smo se gađali stolicama i ne znam čime sve ne. Ja, koliko znam, to nisam rekao na „Farmi“. Ne znam, pogledaću snimak i videću da li sam ja to zaista rekao, ali mislim da nisam. Imam ponekad problem kad pričam, možda nešto ne izgovorim dobro ili budem pogrešno protumačen, dvosmisleno budem shvaćen. Možda sam se i šalio, pa me je shvatila ozbiljno, stvarno ne znam. Čuo sam da se udaje, želim joj svu sreću. Pa šta da radi, neće valjda ceo život da ostane neudata?! Meni je samo bitno da ona i Mladen budu dobri prema našoj deci i da, ako nekad bude došlo do nesuglasica, svoje probleme rešavaju van domašaja dece, da nam ćerke ne pate zbog toga - rekao je Đogani.

O incidentu koji su Đus i Miloš imali na imanju, Gagi kaže:
- Ja sam bio polupijan, Đus je bio pijan, kada sam čuo Miloša kako spominje njegovu mamu, ja sam mu to rekao i ostatak znate. Pogledaću linkove, pa ću proveriti da li je zaista Bojanić spominjao Ivanovu mamu, ja mislim da sam ga čuo. Đus Miloša ni u jednom trenutku nije dotakao, znači, nije bilo fizičkog kontakta. Ja sam Miloša samo otkrio u želji da ga probudim jer me je on svakog jutra budio rano i maltretirao. Po pravilniku, nije smeo da uđe u gazdinu kuću, a nikakve sankcije nije trpeo zbog toga. Ma, namazan je skroz, igra igru kao i većina učesnika ne bi li pobedio. Milena, Nemanja i Zorica su me jako razočarali. Milena nije imala nikakvog poštovanja prema starijima. I prema meni se ponašala kao da sam dužan da je slušam i služim. Nije imala respekta ni prema kome, kod nje nema ni izvini ni molim te. U nekoliko navrata sam Nemanji skrenuo pažnju da popriča sa Milenom da ne bih ja pričao - rekao nam je na samom kraju frontmen grupe „Fanki Dži“.
(Alo!)

Коментари