Miloš pred infarktom zbog Mace!

Folk pevač jučerašnji dan proveo u krevetu pod lekovima za smirenje, a nekoliko puta ga obilazila i lekarska ekipa

Bojanić je na svakih pola sata merio krvni pritisak, a za svaki slučaj na imanje u Lisoviću stiglo je i sanitetsko vozilo.
Drama je počela u prepodnevnim satima, dok je Miloš doručkovao u kuhinji. Njemu je prišao Maca i počeo da ga proziva kako jede kao konj, a sve vreme se folira da ima visok pritisak. To je bilo dovoljno za žestoku svađu, iz koje je folker izvukao deblji kraj.



Uz razmenu sočnih psovki svađa je potrajala gotovo pola sata, nakon čega je Bojaniću iznenada pozlilo. On je otišao do kreveta, legao i od produkcije zatražio lekove za smirenje.
Da je vrag odneo šalu, prva je primetila balerina Dragana, koja je uplašeno konstatovala da je Miloš ozbiljno bolestan i da ne ustaje iz kreveta. Međutim, Maci, Firčiju i ostalima ni to nije nimalo smetalo da nastave s verbalnim nasrtajima na Bojanića. Pitanje je dokle će folker u godinama izdržati.
(Kurir)

Коментари

Анониман каже…
Zasto tzv. "Zadruga", iza koje se krije mafija, rezira ove gladijatorske borbe, u kojima ce verovatno neko od starijih, a poznatih ucesnika, platiti glavom. Zasto nadlezni drzavni organi dozvoljavaju ovoliku afirmaciju nasilja i primitivizma, od strane ljudi iz dustvenog taloga /Ivan, zvani Juice, barabe Mace, firera Fircija, narkomana Gagija i drugih/, koja se pred ocima milionskog auditorijama odigrava, a u reziji Zeljkovih i Sashinih mafijasa. Sav primitivizam i kriminal koji se odigrava na "Farmi" je u funkciji podizanja rejtinga TV Pinka i milionskih zarada producenata, i ko zna kojih sve mafijasa, koji su se tu ugradili. Ko jos od tih mangupa misli o zdravlju i zivotu starijih ucesnika i ponizavanju mladih ljudi, s kojima besramno manipulisu, a koji su pred stvaranjem karijere. Vazno je da su ubacili svoje prljave igrace, kao kapoe u savremenom konclogoru, gde ne vaze nikakva pravila, igrajuci na najnize strasi kod ljudi. TV Pink, ovim serijalom, a i drugim emisijama, promovise fashizam, satanizam, sve oblike nasilja, nemoral, grubu manipulaciju i ponizavanje ljudi. Treba pod hitno oduzeti nacionaln kanal TV Pinku, a mafijase privesti pravdi i ispitati ko i na koji nacin rezira desavanja u "Farmi". Na potezu je drzava Srbija, da zastiti svoje gradjane i ugled Srbije.