Miloš "zaratio" i sa Zoricom

Po dolasku iz subotnjeg duela, Miloš je zaratio i sa dugogodišnjom prijateljicom Zoricom. Naime, folkerka se požalila Maci da ju je kolega, u pripitom stanju, izvređao najpoganijim rečnikom.

Glumac i voditelj joj je poručio da narod više voli žrtve, zbog čega Miloš opstaje na farmi, te da mu ne treba davati na značaju.
Nedugo zatum, Miloš je odbio da jede Zoričinu pogaču, a sa Minom je komentarisao da njega narod voli i da mu ukućani ne mogu ništa. Maci je, pak, objašnjavao da Raka i on ne mogu da fukcionišu jedan bez drugoga, i da ne zna zašto se političar ljuti zbog gluposti. Pevač je izjavio da je izgradio veći deo staze od kamena, što mu je Raka silno zamerio.
Zaljubljeni golupčići, Nemanja i Milena, pokajali su se zbog lošeg ponašanja na farmi, pa su se izvinili gledaocima. Priznali su da im je teško na imanju, te da je najveća greška što su ušli zajedno u šou. Oni smatraju da je vrhunac njihovih svađa bila situacija s Vladom, koji je tvrdio da je poljubio Milenu, i krivo im je što su tada mnogo psovali, ali se slažu da su sada mnogo jači nego što su bili.
(Novosti)

Коментари