Na Farmi i dalje korak do tuče

Mada je „Zadruga“ apelovala u ponedeljak da obrate pažnju na ponašanje, budući da su u poslednjih nekoliko dana izrekli u etar najgore moguće psovke, farmeri su u utorak toliko podivljali da je malo falilo da verbalni sukob preraste u fizički obračun.

Da Miloša Bojanića gotovo niko ne podnosi na imanju, znalo se i pre subotnje žestoke svađe koja je rezultirala izbacivanjem Đusa sa farme. Posle prekora Zadruge VIP „seljacima“ zbog poganog jezika i Miloševog priznanja da je slagao za krvni pritisak, usledio je tradicionalni okršaj tokom „igre istine“.
Na Minino pitanje da li je u lošem kontekstu spomenuo Đusovu majku, Bojanić je odgovorio da nije, i da je, ako postoji snimak koji bi pokazao da je on rekao reč „mater“, spreman da odmah napusti šou bez ikakvog honorara.
Đusova sestra je rekla da mu veruje, ali da će, ipak, konačno mišljenje izgraditi kada pogleda snimak. Gagi, pak, nije odustao od tvrdnje da mu je pevač rekao: „Neka ti mama skuva jaja“, na šta mu je Bojanić uzvratio pitanjem: „Je li, Gagi, koliko je 6 puta 9? A koliko je 6 puta 609? Ne znaš, naravno.“
Zbog Miloševog konstantnog prozivanja da je Gagi nepismen, Raka je odlučio da pevača, koji se non-stop hvali inženjerskom diplomom, bacio na test znanja iz njegove oblasti.
- Pošto si inženjer saobraćaja, reci nam: Ako se put menja u funkciji sinus/t, kolika je brzina? To je za inženjere tablica množenja?
Bojanić je na sve načine pokušavao da izbegne odgovor, uz objašnjenje da je „inženjer koji nije obavljao te poslove 28 godina“.
Iako je pred Đusom obećao da će Zorici i Raki očitati bukvicu u ponedeljak, zbog čega im neće biti dobro tri dana, do Miloševog monologa nije došlo. Ipak, u štali je pred Minom kritikovao i „opanjkavao“ dojučerašnje prijatelje. Za Raku je rekao da je "propali političar koga niko nije video da je oprao zube za dva meseca“, dok je za Zoricu izjavio da se „nikome nije izvinila poslednjih 30 godina“.
- Pevao sam i klečao pred njenim detetom, a mene proziva da sam cicija. Ako sam rekao da ću da kažem nešto, što se ona plaši. Ma, ne dao Bog da sam ispričao, ne bi smela da izađe sa farme... - pričao je Miloš, dok ga je Mina često prekidala.
- Što si joj onda rekao da nemaš šta da joj kažeš posle „Farme“? Što sad i ti se*eš? Ne volim to, nerviraš me. Miloše, jesi vredan i pošten, ali da laprdaš - laprdaš - govorila mu je Mina.
Miloš joj je rekao:
- Ljubavi, ne mogu ti sad ništa ispričati. Kad budemo na brodu, van farme reći ću ti sve.
Međutim, Mina ga je ponovo prekinula i rekla da je više ništa ne interesuje.
Kada je Miloš izašao iz štale, Firči ga je počastio sa najgorim psovkama.
Miloš se samo smejao i igrao u ritmu rokerovih psovki.
(Novosti)

Коментари

Анониман каже…
Ja verujem da je spomenuo Đusu kevu al je verovatno pokrio rukom mikrofon tako da mi nečujemo već su čuli samo Đus i Gagi.Nemogu da svatim da je toliko nizak i zloban pa da vređa ljude po obrazovanju, inteligenciji,zvanju,lićnoj higijeni.statusu.nacionalnosti i šta sve ne. To bi svakog normalnog čoveka uvredelo i svi bi tako reagovali, i ljutili se. Sramotno Miloše.